Komentáře k článku

Iva 01.10.2021

Přes 2 měsíce si dělám kefír z tibetské houby. Při nejmenším je dobrý🙂

Siraellen 30.09.2021

ano, mám ho ráda

Jiřina 30.09.2021

Miluji kefír. Mám raději kefír bez příchutě.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat