Komentáře k článku

Věra maskova 12.10.2021

Mám syna alergie na lepek,vím co to znamená

xena 11.10.2021

ano, má výhody pro ty co trpí celikalijí, ale je to příšerně drahé a stát těmto lidem vůbec nepomáhá, jinak si myslím že bezlepkové stravování pro zdravé je zbytečné, je to taková zbytečná moda, od chvíle co se člověk postavil na zadní, jsme lovci a sběrači , pokud to není nutné, měli bychom jíst vše co je v naší kotlině obvyklé, ale nepřežírat se

Anulka xena 18.10.2021

Souhlasím s Vami

Jarka Syrová 11.10.2021

Dieta

Jarka Syrová 11.10.2021

Vyzkoušela jsem jen proto, že vnučka onemocněla touto nemocí a tak vaříme, pečeme, zkoušíme různé recepty. Je fakt, že už se toho dá hodně koupit, ale je to poměrně dost drahé a někdy také nepoživatelné. Např. rohlík za 20 Kč a dobrý tedy není,chleby také žádná hitparáda.. Tak pečeme a pečeme..

Miloslava 11.10.2021

Pokud ji nedodržují msm problémy

X 11.10.2021

Kdeze je ten velky vyber? Ani v supermarketu, ani v restauraci! A chut? Autor by si to mel prvni zkusit

Capina X 12.10.2021

Souhlasím. Nabídka těchto potravin je slabá, chuť hrozná a ceny astronomické

Anulka X 18.10.2021

Přesně tak,autor neví na o čem píše!A pokud ani netrpí celiakii,tak to nemusí ani poznat. Já se ptala v menším obchodě,jestli mají něco bez lepku a paní prodavačka mi nabídla musli tyčinky s lepkem, protože vůbec nevěděla o co jde,řekla mi aha vy hledáte zdravou výživu,tady máme celý koutek bez lepku,jo měli tam koutek s musli,nebo žitnou moukou rozhodně tam neměli ale nic bez lepku!!!🙁. V restauraci mám opravdu problém abych sehnala bezlepkové jidlo a bylo ještě bez laktózy...to jsou specializované restaurace,kterých je dnes více,než před lety,ale žádná sláva.To co napsala autorka je blábol,smíchaný jablka s hruškama a udělala z toho švestkový kompot asi tak.

Ludmila 11.10.2021

Co bych dala za to, abych nemusela jíst bezlepkově.......

Mirka Ludmila 11.10.2021

Přesně tak....mám celiakii a jsem z toho omezeného a na přípravu i finance náročného stravování vyřízená. Navíc vzniká problém s dovolenou, málokde najdete hotely kde vám udělají bezlepkové stravování. Posezení či návštěvy jsou problém, protože si nikde nic nedáte. Já mám i těžkou IL, takže řeším i stopy mléka. Musím vše jen na rostlinné bázi. Na malém okresním městě vás to odsoudí ke stravování jen v domácích podmínkách. Najít i byť jen kavárnu kde vám udělají latté s rostlinným mlékem a k tomu bezl zákusek je můj sen. Každé pozvání na oběd či večeři je trauma, protože najít něco bez lepku, mléka je potíž...obsluha vám nezaručí, že to není kontaminované. Se slzou v oku vzpomínám na roky kdy jsem žila normálně.

Josef Ludmila 12.10.2021

Tohle vzkazte všem propagatorum této dost brutální a drahé diety. Pokud jsem zdravý budu jist vše člověk je vsezravec a omezení jednostranné upravení jídelníčku nepřinese dlouhodobě nic dobrého.

Libuše Ludmila 14.10.2021

Vzkaz pro Mirku...Pokud někdy zavítáte do jihočeského Písku, pak se stavte u nás. Restauraci DO NEBE najdete v parku - Palackého sady 68. Vaříme a pečeme pouze bezlepkově. Kávu si u nás můžete dát s bezlaktozovým, mandlovým nebo sojovým mlékem a zákusky bez laktozy nejsou problém. Do Nebe Písek @donebepisek · Bezlepková restaurace

Siraellen 11.10.2021

ráda bych vyzkoušela

Anna 11.10.2021

Partner musí bezlep.dietu.Oba jíme stejná jídla.Zjistila jsem,že pomalu jdou kg dolů i hlavně i na objem.On i já jsme spokojeni.

Giocontina@seznam.cz 11.10.2021

Jen k nabídce bezlepkové stravování: v obchodech všeho velice málo nebo nic, ceny značné, v restauracích téměř nic nebo ani nevědí, co to znamená.

Kewin 11.10.2021

Bez lepku a mleka jsem 5 mesic a super... Je to sice narocnejsi na pripravu a financne, ale vysledek stoji za to. Velke procisteni strrv a tim i redukce vahy bez diet!

Josef Kewin 12.10.2021

Jen mě zajima jak jste zjistil to pročištění střev? Redukce váhy? No jasně když se jí omezené množství bez prezirani. Tomuto nevěřím a vlastní zkušenost mi stačila velice krátká na to abych věděl že... Módní trend . Pokud nemusím budu jist vše

Ivona Beranová 11.10.2021

Poznala jsem to sama na sobě, skutečně bezlepku a cukru, mě nebolí klouby. Přesto někdy neoodolám a pak si nadávám.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat