Komentáře k článku

Siraellen 13.12.2021

mám je ráda

Michal Medvedík 13.12.2021

Všeho moc škodí, neméně špatně uvařená rýže nebo těstoviny.Tak co má člověk jíst?

skoda 10.12.2021

Ž by se přestala prodávat rýže a těstoviny protože naši předkové nerozlišovali kdy jedí brambory těm dřív chybělo maso

vánoce 10.12.2021

Brambory jíme minimálně 3x týdně a moc nám chutnají a nevidím v tom problém.

Toth 10.12.2021

Ještě by měli otestovat průmyslové pěstované které jsou vyhnané jen NPK a domácí brambory vypěstované z hnoje. Studie by byla také jiná.

Vaclav 10.12.2021

steině živí s tohoto života neodejdete tak proč se stesovat

bob 10.12.2021

když máme vlastní tak jsou dva měsíce i třikrát týdně nejlépe s žervé nebo máslem v zimě to pak jistí nudle a rýže

Allen 10.12.2021

Brambory jim denne jiz 30 let a jsem furt tady , jinou prilohu si nedelam !!

KAROLINA 10.12.2021

Jo, holt každej se živí jak umí, a novináři jak to jde.

Pavel 09.12.2021

to je pěkná blbost protože brambory obsahují K který působí proti vysokému tlaku ! Nedávno jsem tu viděl článek který tvrdí pravý opak ! Takže zase chtěl být někdo Originální a napsal si vlastní fantasmagorii !? :D

Růžena 09.12.2021

Dříve lidé jedli brambory skoro denně, jako můj otec a dožil se 90 let.

Pro: bramborista od:Nejci-tlakomery-na-trhu 09.12.2021

Vazeny pane Bramboristo, se zajmem jsem si precetla Vas komentar a chtela bych Vam nabidnout nas nejnovejsi vyrobek: tlakomer ArteroMess, ktery dokaze nejen zmerit krevni tlak, ale take i sirku arterii. A protoze diky tomuto vynalezu si doma dokazete zmerit zmenu v prutoku krve, muzete rychle reagovat v pripade, ze bude dochazet k ucpavani tepen a potom take nedokrveni srdce, mozku a dalsi zivotu dulezitych organu. Tento pristroj Vam muze zachranit zivot a to ve vasem pripade muze byt velmi dulezite, jelikoz pri procteni Vaseho prispevku jsem si jista, ze stav Vasich arterii je velmi katastrofalni. Proto nevahejte a kontaktujte mne na e-mailove adresse: nejci-tlakomery-na-trhu@gmail.com nebo na Tel. cisle 606799765. Mohu Vam udelat zvlastni vyhodnou nabidku, urcite se domluvime. S pozdravem V. Sun

Anonym Pro: bramborista od:Nejci-tlakomery-na-trhu 09.12.2021

To je ta dnešní doba. Člověk na něco odpoví a ostatní z toho hned dělají byznys.

Bramborista Pro: bramborista od:Nejci-tlakomery-na-trhu 09.12.2021

Vážená paní, děkuji za Vaši nabídku, ale musím Vám sdělit, že výše uvedené tlakoměry mám doma již 3. Proto musím Vaši nabídku odmítnout. Doufám, ale že budete úspěšnější u dalších zájemců. Již dopředu Vám přeji krásné Vánoce a nadcházející svátky, protože dle Vaší prognózy nevím, zda se jich dožiju. Užijte si bramborový salát s velmi dietním smaženým kaprem a završeným 0,5kg cukrovím.

Pro: bramborista od:Nejci-tlakomery-na-trhu Pro: bramborista od:Nejci-tlakomery-na-trhu 09.12.2021

Jeste jednou dobry vecer vazeny pane Bramboristo, bohuzel neni mozne, abyste tyto tlakomery mel, jelikoz jsme vyhradni prodejci a jeste jsme tento vyrobek nestihli uvest na cesky trh. Proto mate tuto exkluzivni nabidku, kterou Vam cinim pouze na zaklade vaseho desiveho komentare k tomuto clanku. Doufam, ze bychom Vam mohli zachranit zivot a vy byste si mohl uzit Vanoc v kruhu rodinnem. Co se Vaseho prani tyce, dekuji moc, ale samozrejme ze bramborovy salat nejim, jelikoz se teto potravine vyhybam. Smazene jidla take nejim a cukru se vyhybam, jak jen to jde, jelikoz se jedna o bily jed, jak by vam rekl kazdy, kdo se zajima alespon trochu o zdravou stravu. Takze vazne nevahejte a ozvete se mi soukrome. S pozdravem V. Sun

jana Pro: bramborista od:Nejci-tlakomery-na-trhu 10.12.2021

To je hodně výhružný komentář. A jinak - co z toho života máte???

Bramborista 09.12.2021

Dodatek: takhle to provozuji již několik desítek let a jsem šťastný, že pan Kryštof Kolumbus se postaral o objevení této skvělé rostliny (potraviny). Věčná sláva mu!

Bramborista 09.12.2021

Dobrý den, podle tohoto článku bych už neměl žít, protože brambory konzumuji zhruba 6-7x za týden (někdy i vícekrát za den). Možná bych si měl koupit tlakoměr, abych zjistil, že je ze mě již mrtvola. Možná ho vlastně nestihnu ani objednat, když podle tohoto článku je konzumace brambor více než 4x týdně nebezpečná. Bramborám zdar!

Milena 09.12.2021

no jím je dost, klidně i 5x za týden, a nic mi není a už mnoho let :-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat