Testování s Prodietix. Podařilo se našim testerkám zhubnout do plavek?

Čtyři z našich testerek na vlastní kůži vyzkoušely francouzskou proteinovou dietu Prodietix. Celou dobu testování se v rámci speciálu Hurá do plavek dělily o své pocity, ale také o své úspěchy v podobě ubývajících kilogramů a centimetrů. Jak program Prodietix hodnotí po ukončení testování? Přečtěte si jejich recenze!

V hlavní roli proteiny

Prodietix proteinová dieta přináší širokou škálu speciálních proteinových jídel, která plnohodnotně dokážou nahradit běžnou denní stravu člověka. Vyráběny jsou ve Francii pouze z přírodních zdrojů nejvyšší kvality s vysokým obsahem proteinů. Obsahují celou řadu vitaminů a minerálů, které lidský organismus denně potřebuje.

Program Prodietix probíhá ve třech fázích. Ve fázi první dochází ke kompletnímu nahrazení běžného jídelníčku za jídelníček složený pouze z proteinových potravin a povolené zeleniny. Tato fáze ne nadarmo nese název „váhová redukce“, protože dochází k navození ketózy a úbytek kilogramů je nejvíce znát. Druhá a třetí fáze plní funkci pozvolného návratu k běžnému jídelníčku pomocí postupného zahrnování sacharidů a tuků do stravy. Pro správný efekt Prodietix hubnoucích programů je nutné dodržení tří podmínek Prodietix proteinové diety, tedy správného pitného režimu, konzumace povolené zeleniny a pravidelnost v jídle.

Otestováno za vás

Pro testování byly vybrané čtyři z našich testerek – jaajinka (vyzkoušela program Prodietix Z2), blanicka (Prodietix M2), mikinna20 (Prodietix M3) a Sasurka (program Prodietix Z3). Zatímco první dvě testerky toužily zbavit se do léta 10 kilogramů, mikinna20 se Sasurkou si daly za cíl zhubnout dokonce 15 kilogramů. Jak se jim to povedlo?

Určitě nekončím


Vlevo testerka jaajinka před testováním, vpravo po ukončení třetí fáze programu Prodietix. Výsledek je na první pohled jasný!

Sympatická jaajinka se do testování přihlásila s touhou konečně prolomit smůlu v neúspěšných pokusech o shození přebytečných kilogramů.

Ačkoli sama přiznala, že začátky byly těžší, ve svém předsevzetí vytrvala. „První den jsem myslela, že to nedám, ale vydržela jsem a výsledky stojí za to! Okolí už si začalo všímat změny na postavě, a to mě moc těší,“ hodnotila po ukončení první fáze pětatřicetiletá jaajinka.

A spokojená je i nyní, po ukončení testování.


"Jsem opravdu šťastná," neskrývala nadšení jaajinka.

„Jsem opravdu šťastná, že jsem měla tu čest a získala tuto dietu. Je úžasné, jak funguje, a naučila mě jíst pravidelně a dostatečně pít. Určitě s tímto hubnutím nekončím, budu stále jíst zdravěji a dost mě chytlo i cvičení, cvičím teď 6 dní v týdnu (někdy i 7), a to hodinu. Mám lepší kondici a je mi fakt dobře.“

Program Prodietix ji zkrátka nadchl. „Určitě jednou, pokud bych zas měla problém s váhou a nebyla spokojená, tak si program koupím. Vím, že funguje a nejsou to vyhozené peníze,“ hodnotí usměvavá jaajinka, která má nyní úžasných 64 kilogramů.

Žádné trápení

Testerka blanicka se do testování přihlásila, aby zkrotila váhu, jež začala zlobit po čtyřicítce. „Do programu Prodietix jsem se přihlásila, protože chci vyzkoušet něco nového a nechat se přesvědčit, že i v mém věku se dá zhubnout. Momentálně ať se snažím, jak se snažím, nejdou dolu ani 2 kg. Bude mi 47 roků a po čtyřicítce má hmotnost začala jít pomalu, ale jistě pořád nahoru,“ popsala sympatická blanicka svou motivaci. Kromě úbytku kilogramů toužila také zavést do svého denního rytmu řád, především pravidelnou stravu. Jak se to povedlo?


Že i hubnutí po čtyřicítce jde s Prodietix snadno, jasně dokazuje testerka blanicka. Kila navíc zmizela a bez většíh trápení!

„Tato dieta mi moc pomohla v tom, že jsem se naučila, co jíst a hlavně kdy jíst. Moje předešlé stravování cca 2x denně nebo jídlo, jen když si vzpomenu, opravdu vedlo jen k hromadění dalších kilogramů. Budu se snažit dál stravovat pravidelně 5x denně a myslet na to, abych jedla opravdu kvalitní jídlo, a nejen prázdné kalorie. Doufám, že se mi podaří váhu nejen udržet, ale i ve skrytu duše přemýšlím, že si mi snad povede tímto stylem nějaké to kilečko ještě shodit,“ svěřila se blanicka po ukončení testování.

„Ostatním ženám mužů jen s radostí sdělit, že Prodietix opravdu funguje, a pokud se pro ni rozhodnou, určitě to pro ně nebudou vyhozené peníze. Je to taková dieta-nedieta, protože myslí opravdu na všechno. I když máte chuť na sladké, dopřeje vám to. Není to žádné trápení hladem,“ ujišťuje usměvavá banicka, které se povedlo hmotnost srazit pod hranici 80 kilogramů.

Konečně se cítím lépe

Také testerka mikinna20 měla motivaci vyzkoušet program Prodietix. „Dlouho jsem zvažovala, zda se do testování přihlásit... Nakonec jsem do toho šla hlavně s vědomím, že se sebou potřebuji nutně něco dělat. Začínám mít i deprese a chci se líbit manželovi... Prostě chci hlavně zhubnout a víc si vážit sama sebe,“ napsala nám dvaatřicetiletá sympatická mikinna20, která patřila do dvojice testerek, jež toužily shodit 15 kilogramů. Povedlo se?


Po náročnějším začátku se dostavil vytoužený výsledek. Také testerka mikinna 20 zhubla díky programu Prodietix.

„Přiznám se, že začátek byl pro mě docela náročný. Ale komunikovala jsem přímo s linkou Prodietix a dobře mi poradili. Držím se, ale občas je to složité, hlavně když je nějaká oslava. Přiznám se, že asi 2x jsem ujela... Ale opravdu jen minimálně (jiná zelenina a jednou kousek buchty...). I tak jsem snad nic nepokazila a snažím se dál,“ hodnotila po první fázi programu Prodietix.

Všechny překážky ale mladá maminka překonala, nechala si vyměnit některá jídla a druhou i třetí fází již „proplula“ bez potíží.


Také u testerky mikinny20 jsou výsledky jasně patrné. A nového sebevědomí i postavy si všímá i její okolí.

„Poslední fázi programu, jak jsem se na ni těšila, tak jsem si ji plně užívala. Už šlo kombinovat daleko lépe, vyzkoušela jsem i pár receptů přímo ze stránek prodietix.cz, třeba sladkou rýži s tvarohem a jahodami – a byla luxusní! Jinak mi hodně, vlastně skoro celou dietu pomáhal vymýšlet i vařit jídla manžel, který je kuchař, moc ho to bavilo a opravdu mu za to děkuji!“ nezapomněla testerka ani na svého největšího podporovatele.

„Konečně se cítím lépe a hlavně je dost znát, že šlo dolů víc než 14 kilo! Věřím, že to pro mě je skvělý začátek, a budu se snažit pokračovat a dát dolů ještě aspoň 20 kilo. To by byla paráda! Určitě bych v budoucnu Prodietix znovu využila, pokud by to bylo potřeba!“ má jasno mikinna20.

Víc než 15 kiloramů

Pětatřicetiletá usměvavá Sasurka také patří k ženám, jež s kily navíc bojují delší dobu. „Do tohoto programu jsem se přihlásila, jelikož mě velmi zaujal a chci zhubnout. Dost jsem si o tom pročetla. Bojuji s váhou již velmi dlouho a vím, že vše je o pevné vůli a dodržování určitého daného režimu.“

A jak se hubnutí s Prodietix podařilo? „Asi nejhorší období byl první týden až 10 dní, kdy člověk nesmí nic jiného, jen ta jídla. Je to nezvyk. Ale to nejhorší je myslím za mnou a hlavně se cítím mnohem lépe, nabitá energií, elánu. Což je super,“ hodnotila první fázi programu.


Testerka Sasurka zhubla díky Prodietix dokonce víc než vytoužených 15 kilogramů!

„Třetí fáze byla nejzajímavější, jelikož jsem se bála přibrání, ale obávala jsem se zbytečně, jelikož tělo stále hubne. Doufám, že se mi podaří váhu udržet a klidně ještě snížit, že nedojde k jojo efektu. Toho se upřímně děsím. Snad se už tělo naučilo správně jíst a dodržovat pravidelné jídlo, že se nezastaví, nepřestane hubnout. Protože pořád mám co shazovat,“ popsala Sasurka. Ostatně je rekordmankou v počtu shozených kiloramů během testování. Překročila totiž i stanovenou hranici 15 kg a z původní hmotnosti 106 kilogramů je po ukončení programu na úžasných 87 kilech!

Je to super pocit, když oblečete věci, které jste už hodně moc dlouho neoblékli a cítíte se stále plni energie. Určitě má tato změna stravování smysl, jelikož tělo rychle hubne, a přitom neztrácíte svalovou hmotu a nejste podráždění. Naopak – plní života, energie, komplimentů od ostatních...“ hodnotila nadšená Sasurka.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat