Komentáře k článku

Michaela 23.05.2021

Dlouho jsem se bála jít k lékaři, i když jsem si nahmatala dvě bulky a cítila neobvyklý tlak a pocit v pravém prsu. Věděla jsem, že je něco špatně, silná intuice. Když jsem se konečně odhodlala, bylo už málem pozdě a nebýt nějakého zázraku, tak už tady nejsem. Dnes už bych neotálela, byla jsem blbá, ale tak moc jsem se bála verdiktu, že jsem na vyšetření nešla včas a pak málem umřela :-(

xxkouckaxx 22.05.2021

chodím pravidelně na mamograf , ale samovyšetření moc neumím

Elza 22.05.2021

Dobrý den, jsem půl roku po operaci rakoviny prsu. Děkuji své gynekolozce, která na přišla při preventivní prohlídce. Nádor byl hluboko pod prsem. Žádné příznaky jsem neměla. Prvně to byl šok, teď už jsem po operaci a 33 ozařování a zatím vše v pořádku.

Pája Elza 22.05.2021

Elzo jsem na tom stejně jako ty vůbec jsem o tom nevěděla .

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat