Komentáře k článku

helus 20.10.2019

Jsem masožravec,bez masa si to nedokáži představit.

Franta 20.10.2019

Přesně tak, homo sapiens se po staletí živil lovem a sběrem. To snad zná každý ze školy. Proto se mu říká všežravec. Obě složky potravy je třeba kombinovat k zdravému vývoji jedince. Faktem je, že jsme dřív konzumovali masa méně.

aster Franta 20.10.2019

Myslím, že množství snědeného masa je individuální - někdo potřebuje masa více, někdo méně - já bych měla problém nahradit živočišné bílkoviny něčím rostlinným, věřím, že to jde, ale představit si to nedovedu.

ovace 20.10.2019

maso si občas dám

glady 21.10.2019

vegan asi nikdy nebudu

xxkouckaxx 21.10.2019

člověk je všežravec a jeho tělo je tomu uzpůsobeno , když chce někdo chce zobat zrní , je to jeho věc , ale pak ať se nediví , že mu v těle něco chybí a to pak nepracuje jak má

aster xxkouckaxx 21.10.2019

Jsou lidé, kterým živočišné bílkoviny nedělají dobře - to se pak nedá nic dělat, prostě je musí omezit na únosnou míru. Ale souhlasím - zdravý člověk by měl jíst všechno - diety jsou pro nemocné.

nea 21.10.2019

jsem masožravec

konatovka 21.10.2019

Mám vyváženou stravu, konzultuji to s odborníky na zdravou výživu. Vápník v mém věku potřebuji kvůli kloubům.:-O

Maso je maso a klobasu za mrkev nikdy nevyměním;-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat