Čajové směsi podporující hubnutí

Když jde o shazování nadbytečných kil, není osvědčených pomocníků nikdy dost. Věděli jste, že mezi účinné zlepšováky patří také černý a bílý čaj? Ovšem i ten polozelený má skvělou pověst!

Léto se blíží mílovými kroky. Především to astronomické, které letos započne 20. června, a to přesně ve 23 hodin a 43 minut. Znamená to ale, že když se pomalu a jistě otepluje, nejsou už čaje ve středu zájmu? Právě naopak. Konkrétně tyhle pomáhají spalovat tuky, takže je směle zahrňte do příprav na plavkovou sezonu!

Černý jako fitness fígl? Přesně

Že černý čaj nemá co nabídnout? Že je přespříliš obyčejný na to, aby si zasloužil místo ve vašich domácích zásobách? Takhle rychle ho určitě nezatracujte, protože jde o blahodárný nápoj s nespornými výhodami. Studie, která ve Spojených státech amerických probíhala úctyhodných 14 let, prokázala, že jeho pravidelní pijani vykazují nižší index tělesné hmotnosti. Pátráte-li po důvodu, hlavním tajemstvím je obsah katechinů, které urychlují metabolické funkce. Tahle horká medicína zároveň přispívá k očištění střev a představuje prevenci rakoviny.

Také oolong podpoří štíhlé křivky

Pokud jste o oolongu nikdy neslyšeli, je ideální čas se seznámit. Polozelený nebo žlutozelený čaj, za jehož zabarvení může zvláštní míra oxidace, může nabídnout protizánětlivé účinky, podporu mozkových funkcí nebo detoxikaci organismu. I tahle „tekutá zbraň“ má na metabolismus vliv, což lze na zmenšeném obvodě pasu poznat už po šesti týdnech každodenní konzumace. Tedy alespoň takový názor zastávají výživoví poradci, kteří na zeštíhlující schopnosti oolongu nedají dopustit.

Bílý mile překvapí

Bílý čaj je mezi znalci považován za skutečnou delikatesu. Potěší vás sladkou, až medovou vůní i nasládlou chutí, přičemž slibuje mnoho a mnoho pozitivních účinků. A podpora při redukci váhy je jedním z nich! Jeho složení totiž napomáhá při odbourávání tukových buněk, zatímco zabraňuje vzniku nových. Každý doušek také slibuje zpomalení stárnutí, což se rozhodně počítá.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat