Komentáře k článku

Mutrmatka 08.07.2020

Pokud nemusím radši neběhám, ale velmi ráda dělám delší procházky a někdy jezdím na kole a to vše v dioptrických brýlých, a s čelenkou vylezu jen na zahradu.:-)

Jura 08.07.2020

A neprůstřelnou vestu nic? Ne vážně nechci podceňovat brýle v některých situacích ale proč to podávat způsobem že bez nich nelze přejít z chůze do běhu aniž by člověk přišel o zrak. Jinak to běhání bylo v módě tak njak když jsem kroutil vojnu a pár let na to když móda opadla začal se používat termín generace se zničenými klouby.

aster Jura 08.07.2020

To těžko vysvětlíte - kdo to nezažil, nepochopí. Sere mě ten svět - už dva dny mi slzí oči z větru a to mám večer ještě kreslit - jak asi kurva - seru na to, oči mám jen jedny, venku chčije a zítra má taky - čert vem včechny zákazníky *6*

Jura aster 09.07.2020

Tak z větru trpím spíš na uši, ale za to hodně takže v práci celkem ochotně a předpisově používám sluchátka. Pokud ne dokáže z toho pěkně bolet hlava. Brýle občas sluneční, hlavně teď když je celý den pod mrakem a pak se vyjasní což je na oči docela šok. Pokud je jasno od rána nevadí mi to. Jinak mám skvělý návod na sněžnou slepotu v létě, kupte bílou banerovku 10x10m, dejte nahřát na slunce a kolem poledne si na ní rozkreslujte kde jí nařezat a řežte, to vše bez slunečních brýlí. Už večer stojí za to, natož pak noc.

xxkouckaxx 09.07.2020

vůbec neběhám , tak tohle nemusím řešit *2*

nea 10.07.2020

neběhám

Siraellen 18.07.2020

běh mi nic neříká

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat