Drastické diety, kterých se celebrity nebojí

Jsou slavné, bohaté a úspěšné. Když ale potřebují zhubnout, jdou na to úplně špatně! Jak a čím se zeštíhluje Beyoncé, Lady Gaga nebo Sarah Michelle Gellar? Jejich metody jsou trochu „silné kafe“.

O tom, jak se s nadbytečnými kily nejlépe vypořádat, přemýšlí nejen „obyčejný lid“, ale i známé celebrity. Které osobnosti se s vidinou útlých křivek nebojí zajít do extrémních krajností? A kdo kvůli drastické dietě riskuje své zdraví? Z těchto postupů jde mráz po zádech!

Beyoncé to nadváze opepří

Americkou zpěvačku Beyoncé, která se věnuje i herectví, je zřejmě zbytečné představovat. I když je pro mnohé vzorem, ona sama na svém těle vidí spoustu nedokonalostí. Proto čas od času nastolí přísný režim stravování, který povoluje pouze konzumaci čerstvé citronové šťávy, javorového sirupu a kajenského pepře. Nic víc! Tahle svatá trojice potravin ji dle vlastních slov pomáhá s detoxikací, což urychluje spalování kalorií. Kolik dní se tohle dá vydržet? Toť otázka.

Lady Gaga nakupuje v dětském oddělení

Umíte si představit, že byste jedli jen dětské přesnídávky? I takový fitness recept koluje mezi slavnými. Vymyslela ho trenérka celebrit Tracy Anderson, která jím inspirovala herečky Jennifer Aniston a Gwyneth Paltrow. Ovšem stravu určenou pro batolata si oblíbila i zpěvačka s italskými kořeny Lady Gaga. Tak jistě, že hladové tělo nějaká ta kila shodí, ovšem podle výživových poradců v přesnídávkách chybí vláknina i další potřebné živiny, bez kterých se zdravé hubnutí rozhodně neobejde. Je také velice nepravděpodobné, že by rozmixovaná mrkev nebo brokolice s bramborem organismus kdovíjak uspokojila, z čehož plyne spousta rizik. A když už jsme u té zeleniny…

Sarah Michelle Gellar preferuje kapustu

Herečka, kterou proslavila role v televizním seriálu Buffy, přemožitelka upírů, je sice štíhlá jako proutek, ale na vavřínech rozhodně neusíná. Jakmile vycítí podezření, že má nějaké to deko navíc, zahájí svůj pověstný nouzový režim. Ten se točí výhradně kolem kapustových polévek. Je pravda, že kapusta patří k nejméně kalorickým potravinám vůbec, ale po 14 dnech už tak lákavá asi není.

Zdroje: independent.co.uk, athleanx.com






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Cibulačka

(1 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:27
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:11
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat