Efektivní nástroje na ochranu proti zlým situacím

Už jste si někdy říkali, že máte smůlu snad na všechno? Že vás snad někdo uhranul? Že vám není přáno apod.?

Nemusíme se bavit rovnou o voodoo či čarodějnických praktikách, docela dobře stačí, když na vás někdo chorobně žárlí nebo vám závidí, a problém může být na světě, aniž by si to dotyčný uvědomoval, jak moc vám tím škodí. Problémy tohoto charakteru se obvykle vyskytují ruku v ruce s vaším pracovním úspěchem (někdo až příliš touží po vaší pozici a v hlavě si přehrává, jak vás z pozice sesadit, aby byla jeho), s vaším láskyplným a spokojeným vztahem (někdo chorobně touží být na vašem místě a uzmout vašeho partnera pro sebe) nebo s vaším atraktivním vzhledem, kterým můžete někoho dráždit doslova až k pominutí, kdy se dotyčný buď snaží se vám vyrovnat či vás předstihnout, nebo vám přeje, abyste o svou krásu přišla.

To byl pouze zběžný výčet toho, jaké situace mohou předcházet vaší „smůle“.

Každý soustředěný závistivý a nepřející pohled jiné osoby vám může uškodit, ať už si to člověk, který jej vyslal uvědomuje, nebo ne. Proto je potřeba začít se před takovými energetickými útoky chránit. Je to asi jako když jdete ven, kde bubnuje slušný slejvák, a nevezmete si deštník, protože je to „jen voda“. Že pak budete muset na sobě mít několik hodin mokré šaty a můžete prochladnout, je pak neblahý důsledek „pouhé vody“. Stejné je to i v případě, že na vás doléhají energetické útoky druhé osoby.

Jak se tedy bránit a odrazit tyto energie stejně jako vás deštník chrání před deštěm?

Turmalín

Nejúčinnější a nejjednodušší obranou jsou ochranné polodrahokamy, z nichž nejúčinnější jsou ty, které jsou černé barvy. Takovým polodrahokamem je například onyx nebo turmalín, který se vyznačuje opravdu silnými ochrannými účinky.  Zvolit můžete buď přívěsek z turmalínu, nejlépe v jeho surové podobě ve tvaru svislého krystalu, nebo náramek tvořený buď surovými kousky turmalínu nebo opracovanými do tvaru kuliček. Základem je, aby byl kámen na očích a „nepřítel“ je tak zahlédl, pokud vás bude konfrontovat nebo vaším směrem vysílat negativní energii.

V krajních případech, kdy kámen odrazí opravdu velmi těžkou energii, se může stát, že vám turmalín samovolně praskne nebo upadne na zem, kde se roztříští. Je to bohužel znamení, že vám již dál nemůže sloužit, a v takovém případě mu poděkujte a zakopejte jej do půdy nebo k rostlinám do květináče, čímž jej vrátíte „zpět Zemi“.

Pokud vám bude turmalín praskat pravidelně, je to znamení, že energie okolo vás jsou extrémně náročné a v takovém případě zvažte, zda je to to správné místo pro vás, obzvláště jedná-li se o rivalitu na pracovišti, protože dříve či později tyto energie odnesete i po zdravotní stránce.

Křišťál

Mnohé zdroje uvádějí jako ochranný kámen také křišťál, ovšem v případě tohoto kamenu je potřeba brát v potaz také to, že je to „zesilovač“. Přičemž on sám si vybere, co zesílí, a dost možná to nemusí být zrovna to, o co byste stáli. Z člověka, který se neustále pozoruje, může vytvořit hypochondra a z výbušného jedince zase postrach okolí. Nošení křišťálu by tedy mělo být spojeno i s určitou mírou obezřetnosti a je potřeba si tohoto společníka nejdříve trochu proklepnout, zda si budete vzájemně sedět. Pokud ano, pak vám poskytne opravdu silnou ochranu a může zesílit vaši odolnost.

Zvonkohry

Další variantou, jak rozptýlit negativní energii, je zavěšení zvonkohry do osobního prostoru. V kanceláři či pracovně vám přinese prosperitu a rozptýlí negace. Nejvhodnější umístění pro tyto účely je severozápad kanceláře či pracovny, přičemž se poohlédněte po zvonkohře s 6 až 8 dutými kovovými trubicemi. Zároveň se ujistěte, že na severozápadě kanceláře, pracovny či vašeho osobního prostoru nejsou umístěna žádná ostrá ani bodová světla. Severozápad může být totiž také oblastí tzv. „ďábelských lidí“, pokud je tato oblast stimulována ostrým osvětlením, může přitahovat do vašeho života nepřející, či dokonce škodící osoby.

Lvi na stráži

Pokud chcete kromě sebe ochránit také celý prostor, ve kterém se nacházíte (domov, sídlo společnosti, případně společnost nebo rodinu samotnou) postavte ke vchodu do budovy, kterou chcete chránit, po obou stranách dveří dva lvy „na stráž“. Důležité je, aby stál z každé strany jeden, a pokud mají zvednuté tlapy, tyto by měly směřovat k sobě navzájem, aby vytvořily jakousi ochrannou bránu. Stejnou službu vám vykonají dva orli v útočné pozici, a vůbec nejlepším řešením jsou psi Fu, pocházející z čínské kultury, hojně používáni při harmonizaci prostoru podle feng-šuej.

Červená barva

Pokud váš čeká náročné jednání nebo situace, při kterých se obáváte trémy a nepřejících pohledů zúčastněných, ozdobte se náramkem v červené barvě. Není nutné, aby byl šperk vidět, klidně můžete použít i červenou šňůrku omotanou okolo kotníku nebo rudé spodní prádlo. Červená barva přináší prosperitu, zvyšuje životní energii a také obranyschopnost vůči negativním energiím. Podle tradice kabaly uvázáním červeného náramku kolem zápěstí nositel získá ochranu před zlými silami, předchází nemocem, chudobě a jiným neštěstím.

Zdroje: názor autora






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pikantní dýňová polévka

(4 hlasů)

Krůtí prsa s houbami

(9 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

189 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:25

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat