Naordinujte partnerovi kotvičník. Bude mít více energie ve dne i v noci

Chcete dát své drahé polovičce dárek, který potěší vás oba? Sežeňte mu kotvičník neboli tribulus! Tenhle přírodní doplněk stravy zvyšuje hladinu testosteronu, podporuje sexuální touhu, zbavuje vyčerpání a posiluje imunitu.

Váš partner chodí domů unavený, podrážděný a bez nálady? A co hůř – kromě energie mu chybí i chuť na sex? Tak s tím je třeba něco dělat. Co kdybyste mu „podstrčila“ prostředek, který tyto problémy rázně vyřeší? Je jím tribulus!

Pomoc z přírody

Kotvičník zemní neboli tribulus je pro své účinky jednou z nejoblíbenějších bylin na světě. A to bez nadsázky. Využívali ho již starověcí léčitelé v Indii, Mezopotámii a Čině, přičemž ho označovali za zázrak alternativní medicíny. S tímto tvrzením se ztotožňují i odborníci, kteří ho jako doplněk stravy vřele doporučují. Proč přesně je tak jedinečný?

Vzpruha i pro to nejlínější libido

Vědecké výzkumy se shodují v tom, že kotvičník zvyšuje hladinu testosteronu o celých 30 procent, čímž stimuluje sexuální touhu, aktivitu, výkon i potenci. Velice příznivý vliv má také na kvalitu spermií, proto značně přispívá k léčbě neplodnosti. Zároveň předchází onemocnění prostaty a obecně harmonizuje organismus. Vypadá to jako medikament, který byste doma oba uvítali? Zajímavých schopností má tribulus víc…

Povolený doping pro sportovce

Je prokázáno, že kotvičník zbavuje únavy a vyčerpání. Souběžně posiluje imunitní systém a zpomaluje biologický proces stárnutí. Zvláště vhodný je pro sportovce, neboť pro svůj vysoký obsah saponinů zvyšuje svalovou sílu, urychluje regeneraci po náročném cvičení a podporuje budování svalů. Nelze mu odepřít ani jisté kosmetické zásluhy, protože omezuje zarudnutí pokožky a zabraňuje rozvoji vyrážek a ekzémů. Lékaři se domnívají, že představuje i prevenci rakoviny, přičemž zachovává správný chod trávení, mírní kašel a snižuje hladinu cukru v krvi. Co dodat na závěr? Snad jen to, že tenhle poklad je k mání ve formě tablet, čaje, kapek i tinktury.

Zdroje: webmd.com, rxlist.com, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4120469/






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat