Přípravky pro děti s užitkem i pro dospělé

Došel vám opalovací krém? Sáhněte po tom dětském! Pudr zase sníží nadměrnou potivost vašich nohou. A s olejem se šetrně odlíčíte!

Že přípravky pro děti, kterých má každý rodič doma požehnaně, mohou používat jen ti nejmenší? Ale kdeže! Zde je hned několik důkazů, že se nákupy v dětském oddělení zatraceně vyplatí i vám! Co byste si od vašeho potomka, samozřejmě s jeho laskavým svolením, měli čas od času půjčit?

Pudr jako všestranný pomocník

Pudr neboli zásyp patří k povinné výbavě miminka. Už jste někdy slyšeli o tom, že je to báječný deodorant nohou, který zabraňuje jejich pocení i nadměrnému zápachu? Tento prášek nahradí také suchý šampon. Zároveň snižuje bolestivost při odstraňování chloupků voskem – stačí s ním před zahájením procedury poprášit místa, která hodláte nežádoucího porostu zbavit. Pokud si chcete prodloužit výdrž nanášených líčidel, povyšte dětský pudr na funkci podkladového fixátoru. Nebo s ním zkuste „sundat“ mastné skvrny z oblečení. Hlavně ho pak vaší ratolesti nezapomeňte vrátit…

Opalovací krém ochrání i vás

Dermatologové se shodují v tom, že nanášení opalovacího krému je na podzim a v zimě stejně tak důležité jako v létě. To, že sluneční paprsky tolik nehřejí, prý ještě neznamená, že nejsou zákeřné. Vám zásoby tohoto tekutého ochránce dávno došly a nový krém si kupovat nechcete? Proč byste měli. Sáhněte do šuplíku, kde máte uschovanou kosmetiku vašeho zlatíčka. Americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) nedělá mezi opalovacími přípravky pro děti a dospělé žádný rozdíl, neboť tvrdí, že výrobci používají stejné suroviny a dokonce i ve stejných poměrech. A podle redakce časopisu dTest je situace stejná i u nás.

Olej? Šetrný odličovač!

Mnoho žen při odstraňování make-upu využívá olej. A většině z něj slzí oči. Jak tohle vyřešit? Dejte šanci tomu dětskému! Jeho jemné složení nezpůsobuje podráždění a nevysušuje víčka. Také podpoří hydrataci pokožky a spolu s ní i její pružnost. Bodem navíc je pak to, že tento produkt neobsahuje škodlivou chemii ani plasty.

Zdroje: diyncrafts.com, dtest.cz, firstcry.com






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Krůtí prsa s houbami

(9 hlasů)

Vepřové kotlety s hruškami

(4 hlasů)

Slaninové brambory

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:49
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:25

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat