Hubnutí pod taktovkou slavných

Že když se chce, jde všechno? Přesně tak! Své o tom ví třeba populární zpěvačka Adele, která shodila 45 kilogramů. Jaká pravidla dodržovala? A na co při redukci váhy vsadily další známé tváře?

I slavné celebrity jsou „jenom lidi“. Bojují tudíž s úplně stejnými problémy jako my. Jediný rozdíl je vlastně v tom, že bývají v centru mediálního zájmu, proto je u toho sleduje celý svět. Kdo vyhlásil válku nadváze a odešel z ní jako vítěz?

Adele to vzala z jedné vody načisto

Britskou zpěvačku a skladatelku Adele asi není třeba příliš představovat. Skromná majitelka mnoha hudebních ocenění v posledních letech prošla velkou proměnou. Má nejen nový vztah, který si „pořídila“ po náročném rozvodu, ale i tělesné křivky. Zhubla totiž neuvěřitelných 45 kilogramů! Pomohla jí v tom vyhlášená osobní trenérka Camila Goodis, která se při jednom rozhovoru vyjádřila, že umělkyni zakázala zpracované potraviny, rafinovaný cukr, alkohol a perlivé nápoje. K bezpochyby úžasnému výsledku přispěl i skoro každodenní kardio a silový trénink, jemuž se Adel věnovala.

Mariah Carey upravila jídelníček

Oproti výše zmíněné Adel její kolegyně z branže Mariah Carey sportu moc nedá. Sama do médií několikrát prohlásila, že cvičí jen dvakrát až třikrát týdně, respektive se snaží, což ne vždycky vyjde. I přesto se ale nadbytečných kilogramů elegantně zbavila. Jak to udělala? Dle vlastních slov upravila jídelníček a místo tří hlavních jídel denně se soustředí na šest nízkokalorických svačinek. Zřejmě to zabírá!

Drew Barrymore sází na smoothie

Se svým vzhledem nebyla jednu dobu spokojená ani herečka Drew Barrymore, kterou známe třeba ze snímků Charlieho andílci, Jedovatý břečťan nebo Hudbu složil, slova napsal. Rozhodla se tedy, že se vydá po zelené. Tato zapřisáhlá vyznavačka organické stravy každý den popíjela smoothie složené z římského salátu, celeru, špenátu, jablka, koriandru a petržele. Přidala trochu pravidelnější pohyb a hle! Vypadá jako z reklamy a ještě se prý cítí naprosto skvěle.

Zdroje: womenshealthmag.com, wikipedia.org






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Krůtí prsa s houbami

(9 hlasů)

Vepřové kotlety s hruškami

(4 hlasů)

Slaninové brambory

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:49
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:25

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat