Získejte neporazitelnou životní sílu

Být silný? Není to vždy tak snadné – třeba pokud jste špatně spali. Máme pro vás tip, jak získat skutečnou sílu – v každé situaci a bez ohledu na to, jak se právě cítíte.

Hlavu vztyčenou, nikdy nic nevzdávat, zatnout zuby, příliš se neodhalovat, nedovolit, aby vás vaše pocity vyvedly z míry nebo proměnit své slabosti na silné stránky – všechny rady, jak být silný zní jen jako velký stres. A v mnoha situacích jsou navíc naprosto nepoužitelné. Být silný musí znamenat něco jiného. Možná něco, o čem se tolik nemluví.

Co znamená silný?

Silná káva vás obzvláště probudí, po silném mojitu by se o vás měl někdo postarat a silný přízvuk může být obzvláště sexy. Silná bouřka je romantická a silný pláč vyčistí duši. Ve všech těchto věcech slovo „silný“ znamená něco jako intenzivní. Proč by mělo „silné“ najednou znamenat něco úplně jiného ve vztahu k lidem? Pokud například nedovolíte, aby vás vaše pocity vyvedly z míry nebo zatnete zuby, děláte přesný opak toho, co by mělo být „intenzivním životem“. Pokud ignorujete své emoce, vymažete důležitou část své osobnosti.

Silná osoba je ...

Ale jaký musí být člověk, abychom o něm mohli říct, že je silný s čistým svědomím? Pro mě je to nyní zcela jasné: Musí být obzvláště lidský! Koneckonců, lidskost zahrnuje takové velké a milé věci, jako je charita, nedokonalost, vada, týmový duch, touha, potřeby, vědomé potěšení, omylnost, citlivost, snaha o štěstí a tvořivost. A být silný už nezní jako stres a předstírání, ale něco krásného a žádoucího. Koneckonců, vše, co musím udělat, je být – celým svým srdcem – sám sebou!

Zdroj: názory autora, https://www.inc.com/kevin-daum/9-ways-to-build-your-inner-strength.html






Celkem 2 komentářů

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pikantní dýňová polévka

(4 hlasů)

Krůtí prsa s houbami

(9 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

189 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:25

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat