Sama na dovolené

Jsou dny, kdy byste všechny nosili na rukou: muže, děti, a dokonce i šéfa. Pak přijde střih a vy máte v hlavě jedinou myšlenku – na útěk! A okamžitě si chcete sbalit kufry a odjet. Samozřejmě sama. Na alespoň tři týdny!

Když se ale zase uklidníte, myslíte si, že cestovat sama není vůbec špatný nápad! Prostě uděláte něco pro sebe. Ale s dalším nádechem vás napadají i protiargumenty – večeřet každý den úplně sama? To by bylo trochu smutné. Usínat sama luxusním hotelovém pokoji? To si asi neužiju. Nebo cestovat jen s batohem na zádech a trávit dny v levných motelech? Na to jste neměly odvahu ani ve 20. Jednosměrná cesta? Ani náhodou, nikoho jste přece nezabila. A asi jste ještě příliš mladá na poznávací zájezd se všemi státními úředníky v důchodu. Co tedy zbývá?

„Tak se tady mějte!“

Moc ne, pokud se podíváte na nabídky cestovních kanceláří. Pokud nehledáte zájezd za účelem seznámení se se svým budoucím manželem… Existuje však americká společnost, která pochopila, jak vypadá krása cestování: Je to směs příjemného dobrodružství, oku lahodící společnosti a zajímavých lidí. „Adventure Woman“ nabízí dobrodružné cestování pouze pro ženy. Můžete s nimi vyrazit na trek v Himálaji, na kánoi v Mexiku nebo na rafting ve Skalistých horách. Protože dobrodružství je krásné, ale není to všechno, potkáte na cestě také zajímavé ženy, které mluví o svém životě: perlové potápěčky v Japonsku, Masajky v Tanzanii nebo bývalou finskou prezidentku.

Ženy vědí, po čem ženy touží

Společnost vedou tři ženy, které pracují v cestovním průmyslu po dlouhou dobu a žily a vyrůstaly po celém světě: průvodkyně Judi Wineland se svými dvěma dcerami Nicole a Ericou. A tyhle tři vědí, co je důležité – ještě před začátkem cesty se účastnice zájezdu mohou zbavit všech tíživých otázek v dlouhých telefonních rozhovorech. Ty se týkají od toho, co by si měly na cestu zabalit až po to, zda se po cestě dají koupit tampony.

Takže na dalším dobrodružství se nemůže nic pokazit. Teď už jen musíte využít své příští příležitosti sbalit si kufry a vyrazit.

Zdroj: názory autora - celý článek






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat