Nenechte si zkazit den. Tyhle maličkosti vám zajistí úsměv na rtech

Jak si zpříjemnit každý den svého života? Vlastně to ani není žádná věda, stačí dodržovat několik následujících maličkostí. Nenechte si zkazit den škarohlídy a nepropadejte pocitu, že se vám nic nevede!

Jaké tipy se vyplatí dodržovat?

Šťastné vstávání

Před vyskočením z postele si dopřejte 5 minut jen a jen pro sebe. Zůstaňte pohodlně ležet, zavřete oči a soustřeďte se na své dýchání. Pěkně se uvolněte a představujte si místo, kde je vám dobře. Bude se vám lépe vstávat do reality každodenního života.

Síla tónů

Přehrávejte si oblíbené písničky, které vám umí vykouzlit úsměv na rtech. Vytvořte si jakýsi „playlist pro dobrou náladu“ a začínejte s ním den. Pusťte si jej, kdykoli potřebujete uklidnit nebo jen tak potěšit. A když si písničky navíc budete i zpívat, je efekt ještě lepší.

Jsme to, co máme na sobě?

Oblékejte se pozitivně – jak se cítíme, je ovlivněno i tím, co máme právě na sobě. Proč nesáhnout po něčem ve vašich oblíbených barvách, něčem pohodlném nebo elegantním, co vám umí zvednout sebevědomí? Určitě takové věci v šatníku máte. Tak toho využijte!

Dobrých skutků není nikdy dost

Dejte si závazek, že každý den alespoň jednomu člověku, s nímž přijdete do styku, vyseknete kompliment. Je jedno, jestli pochválíte kolegyni nový účes, před sousedkou se budete rozplývat nad jejím pejskem nebo pokladní v sámošce popřejete krásný den. Tím, že zvednete náladu někomu jinému, ji zvednete i sobě a ještě budete mít dobrý pocit.

Chytrý seznam

Než půjdete spát, sepište si seznam věcí, které vám ten daný den udělaly radost. Mohou to být úplné maličkosti, zážitky, které vás potěšily, věci, kterým rozumíte jen vy. Nebudete se na svět tolik mračit, když uvidíte černé na bílém, jakým je hezkým místem!






Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Cuketová polévka se sýrem

(4 hlasů)

Pstruh s rajčaty a tymiánem

(5 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat