Zázračná brokolice vyléčí zánětlivou artritidu

Brokolice je považovaná za téměř zázračnou zeleninu. Obsahuje velké množství sulforafanu, který má velice silné protizánětlivé a antioxidační účinky. Koncentrátem z této brukvovité zeleniny se dá dokonce úspěšně léčit artritida.

Jedná se o preparát společnosti Evgen Pharma, který vychází ze stovek studií z posledních dvaceti let. Sulforafan dokáže výrazně potlačovat záněty a chrání tak chrupavky, které jsou zánětlivou artritidou postiženy.

Každodenní pravidelný příjem brokolice může sloužit jako prevence onemocnění, ale pokud už se artritida rozvine, pak by musel člověk denně spořádat kila této zeleniny, aby přijal dostatek sulforafanu. Tvrdí to profesor Andrew Pitsillides, který na vývoji léku spolupracoval. Proto ve společnosti s Evgen Pharma vyvinuli lék Sulforadex.

Jedna tableta Sulforadexu obsahuje sulforafanu jako 2,5 kila brokolice. Při podávání přípravku na zvířecím modelu došlo u jedinců trpících osteoartritidou k výraznému zlepšení architektury kostí, rovnováhy kloubních spojení a pohyblivosti.

Vědci z University of Pittsburgh zjistili, že sulforafan je také prevencí rakoviny krku a úst.






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat