Věci, které muž při sexu vždycky uvítá

Chcete svého drahého sexuálně překvapit? Pořiďte si nové spodní prádlo a nebojte se verbální i neverbální komunikace. A vůbec – jak velký máte kuchyňský stůl? Na něm se erotické nadšení udržuje samo!

Na začátku vztahu mají páry mezi sebou až neuvěřitelné množství přitažlivosti, proto si nezkrotná vášeň žije vlastním životem a nepotřebuje žádnou péči. Všechno je tak krásně spontánní, bláznivé a intimní! Jak ale roky společného soužití přibývají, vzrušení pomalu upadá, což cítíte vy i váš partner. Chcete jiskru zase rozdmýchat? Tohle uvítá každý muž!

Sexy spodní prádlo nikdy nezklame

O silnějším pohlaví je známo, že má určité vizuální potřeby. Jakmile tuto stimulaci dostane, začne se odehrávat mnoho věcí, a to včetně zrychlení srdeční frekvence i průtoku krve, rozšíření zornic a samozřejmě také erekce (1). Tím zmíněným stimulem může být vyzývané spodní prádlo, které je při milostných hrátkách vždycky vítáno. Jen si představte situaci, v níž se váš milovaný vrací večer domů a najde vás v ložnici oděnou jen do tohoto erotického kousku. Radost z takového nečekaného překvapení vám jistě moc rád oplatí!

Ukažte, co vás dostane do varu

Jedno známé úsloví praví, že mlčeti zlato, ale když jde o sex, neplatí to ani trochu. Jakákoli komunikace se počítá a sklidí velký ohlas. Řekněte si, jak to chcete, pánové takové vedení jen ocení. „Nebojte se mluvit, nebo přímo vést jeho ruce po vašem těle. Verbální i nevebální gesta posunou milování na jinou a mnohem zábavnější úroveň,“ potvrzuje americká sexpertka Vanessa Geffrard, která je zároveň prodejcem hraček pro dospělé (2).

Najděte to správné hřiště

Máte-li volný byt, proč se držet jenom ložnice? „Muži milují rozmanitost a kreativitu. Objevujte nová místa na hraní, jako je například velký kuchyňský stůl, podlaha v obýváku nebo prádelna. Mimo jiné vám to přinese příležitost zahrát si nějaké role, klidně i v kostýmech, což je zatraceně žádoucí,“ vysvětluje další odbornice, kterou je americká sexuální terapeutka Jacqueline Misla. Tohle bude nejpamátnější zážitek všech dob!

Zdroje: (1) www.kxrb.com/miss-annabelle-visual-stimulation-how-men-and-women-see-things-differently/, (2) www.cosmopolitan.com/sex-love/advice/a3626/10-sex-cravings-intro/, názor autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat