TESTOVÁNÍ: Testujeme Odkolkovy řemeslné hamburgerové bulky, které zachutnají nejen při grilování

24.04.2024 | Testování

Jemné a vláčné hamburgerové bulky, které voní po másle i tradici? Takové skutečně existují. Pečou je v Odkolkově řemeslné pekárně a jejich chutné testování startuje právě teď!

Přidat příspěvek do rozstřelu

Teplý vzduch, sluneční paprsky, chlazené nápoje, grilované dobroty a posezení v kruhu rodinném nebo s kamarády. Tomu se říká kvalitně strávený podvečer. Grilovací sezona je tu!

Čas voňavých dobrot přichází!

Ze statistik vyplývá, že první nedočkavci rozpalují rošty už na začátku dubna, ti trpělivější až s příchodem máje. Většině vyznavačů této zábavy období venkovního hodování ukončí až pozdní babí léto. Dobrého jídla v dobré společnosti si Češi zkrátka užívají rádi a takříkajíc poctivě. Na seznam top specialit pak patří klobásy, žebírka, vepřové kotlety, hovězí steaky, grilovaná kuřecí křídla i zelenina z vlastní zahrádky. Tuzemským pilířem grilování bývá i pořádný hamburger, jehož základem je šťavnaté maso a kvalitní bulka. Někdo si doma dělá vlastní, zatímco jiný sází na tu kupovanou. I ta ale může potěšit i ty nejnáročnější mlsné jazýčky!

Odkolkovy řemeslné bulky jako žádné jiné

Prioritou Odkolkovy řemeslné pekárny je nejen ruční práce a úcta k tradičnímu pečení, ale i využití těch nejlepších surovin, čerstvost produktů, jejich plná chuť a samozřejmě i spokojenost zákazníků, a to včetně těch nejnáročnějších. Každý kousek pečiva tu dostává potřebný čas i prostor, aby byl výsledek vždy jedinečný. A jedinečné jsou proto i nové Odkolkovy řemeslné bulky, které letošní grilovací sezonu posunou na vyšší úroveň.

Vůně po másle a jemná chuť tradice

Jako první si všimnete toho, že tyhle speciální „žemle“ voní po másle, což u kupovaného pečiva rozhodně není samozřejmostí. Nadchne vás také jejich větší velikost a to, že krásně drží tvar a nerozpadají se, a to i ve vší své jemnosti a příjemné vláčnosti. Chuťovou a vizuální stránku podtrhuje světlý sezam v kombinaci se sezamem černým. Už se vám sbíhají sliny? Právě hledáme 40 testerů, a to nejen mezi příznivci grilování, kterým Odkolkovy řemeslné hamburgerové bulky zašleme ve dvou baleních, což jsou dohromady čtyři 80 gramové bulky, aby si mohla pochutnat celá rodina. Cena jednoho balíčku je 28,90 Kč. Udávaná trvanlivost je šest dní, ale pojďme se vsadit, že je sníte spíše za šest minut!

Pro další informace navštivte internetové stránky www.odkolek.cz.

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 40 testerů, ideálně žen ve věku 20–50 let, které napíší do Rozstřelu testerek svůj věk a odpoví na otázku, jak moc se těší na grilovací sezonu a co nejčastěji na grilu připravují?
HLASTE SE DO 12. KVĚTNA 2024.
Vybraní testeři získají dvě balení Odkolkových řemeslných hamburgerových bulek.

PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

Rozstřel testerek

vera.stistko dnes 15:35

29. Moc se tesim. Nejcasteji steaky nebo burgry.

Jajko dnes 14:22

Věk 47 let. Letní grilovací sezónu si užíváme s manželem a synem na naší chatě na plynovém grilu. I když my tedy grilujeme i v zimě, ale na elektrickém grilu doma. Nejraději máme grilovací sýry a klobásky. Občas grilujeme i naložené kuřecí a vepřové maso.

witchie dnes 14:01

U nás už grilovací sezóna vypukla :-) Protože grilované pochoutky milujeme, máme nejen venkovní, ale i domácí gril a dobroty si tak dopřáváme po celý rok. Ale když se vyčasilo, již jsme grilovali i venku na zahradě. Nedáme dopustit hlavně na maso na všechny možné způsoby, takže steaky, placky z mletého masa, hamburgery či špekáčky. A občas k tomu všemu přihodíme i nějakou tu zeleninu (lilek, cuketku, papriku, rajče).

jajda69 dnes 13:46

54, miluju hamburgery ve všech možných podobách, to bych si pochutnala nejen já,ale i děti a vnoučata

Xboudovak dnes 12:45

Je mi 35 let, na sezónu se těšíme moc, jsme největší milovníci burgerů, moc rádi testujeme nové a nové recepty, jak je udělat lepší a lepší .

Tynule02 dnes 12:25

Grilovací sezónu jsme již zahájili, každoročně zahajujeme první den, kdy se udělá krásně. Je to naše oblíbená odměna za celodenní práci na zahradě nebo baráčku. Nejraději grilujeme hovězí, sýry, zeleninu, vlastnoručně chycené ryby a nebo právě hamburgery. Kristýna 21 let

Anet_cze dnes 10:19

Je mi skoro 33 let. Na grilovací sezónu už se těšíme moc! Rádi připravujeme právě burgery, ale taky maso a zeleninu.

Krista93 dnes 10:08

Ahoj je mi 31 a s přítelem a dětmi grilujeme celkem často a těšíme se vždy na další a připravujeme nejrůznější grilovaná masa a burgry i grilovaná zelenina je celkem v kurzu a kupodivu i u dětí 🙂

Rea24 dnes 8:09

31 let, na grilování se těším opravdu hodně,asi jako každý jiný milovník dobrého jídla. A ještě, když se grilovačka spojí s posezení s přáteli, člověk si nemůže přát nic lepšího. Nejraději připravujeme hamburgery, grilovanou makrelu a sýry.

Haniczkanemcova dnes 7:02

Připravujeme různé druhy sýrů, zeleninu. Je mi 33.

Teta-Beta dnes 1:25

Grilování, naše láska, jíž od dêtství jest. Nejčastěji jsou to: kuře, špízy. Ovšem nepohrdneme, ni rybou.

Daniil dnes 0:13

Je mi 26 let a moc se těším na grilovací sezónu. Nejčastější na grilu pripravuju kuře, cukety a žampiony

Valerie21hur včera 21:19

26 let , jelikož jsme se před nedávnem přestěhovali do domečku hrozně se těšíme na grilovací sezónu ! U nás vedou vždy hamburgery…Rádi vyzkoušíme

Petra.p včera 21:07

29 . Na grilovací sezónu se vždycky těším po celou zimu je to období kdy se více setkáváme s kamarády a rodinou a užíváme si pohodu. Nejraději na grilu máme hamburgery a grilování zeleninu

nikola.kazikova včera 19:45

Je mi 25 a na sezónu se určitě těším. Grilovacka je super příležitost posedět s rodinou nebo i přáteli a užit si chvilku klidu. Nejčastěji děláme steaky, burgery, ale také hermelin nebo zeleninu

Verunka98 včera 19:17

Je mi 26 let a na grilovací sezónu se těším spolu s mým přítelem. Nejčastěji na grilu připravujeme marinované maso, zeleninu a občas si vytvoříme právě hamburgery.

Kaharka78 včera 18:49

Strašně moc se těším s mými dětmi. Nejčastěji lososa a kuřecí maso.

pppetulda22 včera 17:33

Dobrý den je mi 34 let. Jako rodina grilování milujeme. Počasí bylo krásné, takže my už jsme grilovací sezónu zahájili. Nejradši a nejčastěji na grilu připravujeme maso. Ať už vepřové nebo kuřecí. Od grilovaných steaků, stehýnek, mletého masa, hamburgerů až po špízy. Neopovrhnu ani dobře ugrilovanou klobásou, sýrem nebo zeleninou. Na řemeslné bulky odkolkovy se těším až je vyzkoušíme. V jiných bulkách mi vadí extrémně sladká chuť bulek, tak tyto určitě vyzkouším

PajaTumovka včera 15:20

Pavlína, 29 let 😂 Nejraději máme špízy a grilovanou zeleninu. Dále hamburgery a maso naložené v marinádách.

sabule2019 včera 14:42

Jsem mladá žena (24 let), která neustále hledá kvalitní a dobré potraviny. Všichni v rodině máme velice rádi grilovací sezónu, kdy připravujeme nejrůznější sýry v bulce, maso v bulce nebo i samotnou bulku jako topinku.



Zdarma produkt k testování!

Přihlaš se do testování!

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat