TESTOVÁNÍ: Testujeme peelingovou vodu RECLAR Re-balancing Peeling Water, která je pro problematickou pleť jako dělaná

17.04.2024 | Testování

Vítejte ve světě multifunkčního peelingu s tou nejpohodlnější aplikací. Speciální vodu od Reclaru můžete použít samostatně i v kombinaci s ultrazvukovým Peelerem. Pleť čistí, léčí, vyživuje a omlazuje!

Přidat příspěvek do rozstřelu

Čtyři týdny. Přesně tolik času potřebuje pokožka ke své samovolné regeneraci. Kdo nechce čekat a zbytečně otálet, ten procesu obnovy může trochu pomoci. Přece, od čeho je tu peeling!

Jedna procedura, všestranné působení

Jednoduchá věc se zatraceně přínosnými výsledky. I takhle nějak můžeme popsat peeling, který se primárně provádí za účelem odstranění odumřelých a poškozených kožních buněk. Jeho účinky ale bývají poněkud rozsáhlejší, neboť také zlepšuje krevní oběh, snižuje přebytek kožního oleje a naopak zvyšuje produkci kolagenu, přičemž bojuje proti pigmentovým skvrnám a mnohonásobně zlepšuje absorpci aplikovaných pečujících kosmetických produktů. Že musí mít vždycky podobu masky, krému, gelu nebo kartáče? Že při častém použití dráždí? To není tak docela pravda. Už jste slyšeli o peelingové vodě od Reclaru?

Reclar ví, jak na to

RECLAR Re-balancing peelingová voda je pro čištění pleti, a to do každého póru, nadmíru efektivní. Obsahuje totiž přírodní látky, které obnovují vlhkost pokožky a vytvářejí na ní ochrannou vrstvu. Zároveň zvyšují její elasticitu, změkčují kožní maz, minimalizují černé tečky a léčí problematická místa pokožky. Nalezli byste v ní tea tree olej, který pomáhá udržovat její správné pH a poskytuje ochranu před průnikem škodlivin z okolního prostředí. Rovněž představuje prevenci vysychání a současně kůži zprostředkovává životodárnou výživu. Extrakt zeleného čaje zase důkladně odstraňuje nečistoty a pleť zmatňuje, zatímco redukuje dopad škodlivých slunečních paprsků, zabraňuje vzniku pigmentových skvrn a oddaluje vrásky i další projevy stárnutí.

Péče v souladu s bylinkami

V RECLAR Re-balancing peelingové vodě je k mání i rozmarýn zklidňující zarudnutí a heřmánek pro svižnější regeneraci, stejně jako pupečník asijský, který zachovává pružnost kůže a hojí rány. Počítat můžete i s protizánětlivým a antibakteriálním kadidlovníkem, omlazující aloe vera, antiseptickou mátou, póry čistícím eukalyptem, detoxikačním tymiánem, antivirovou křídlatkou japonskou i antioxidačním šišákem, jenž zbavuje plísní, parazitů i akné.

Testeři, tady ji máte!

Tuto jedinečnou peelingovou vodu lze použít zcela samostatně, anebo spolu s funkcí ultrazvukového Peeleru Reclar. Díky svému šetrnému složení je vhodná i pro citlivou pleť a rozdíl je viditelný hned při první aplikaci. Aktuálně hledáme 15 testerů, ideálně s problematickou pletí, kterým ji v rámci našeho testování zašleme. Cena RECLAR Re-balancing Peeling Water je 590 Kč.

Další informace naleznete na stránkách www.reclar.com/cz-cs.

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 15 testerek, ideálně žen s problémovou pletí, které napíší do Rozstřelu testerek svůj věk a jaké problémy s pletí je trápí a dále odpoví na otázku, jaké kosmetické rituály své pleti dopřávají?
HLASTE SE DO 5. KVĚTNA 2024.
Vybraní testeři získají RECLAR Re-balancing Peeling Water.

PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

Rozstřel testerek

vera.stistko dnes 15:39

29let. Pupinky a cerne tecky. Vecerni ritual, cisteni a mazani.

white dnes 14:48

Dobrý den, vlivem životní situace a léků, je má pleť zašedlá, unavená, bez jasu, jednou za týden si dávám tekutý peeling a alespoň dvakrát týdně čištění a pak masáž tváře rotačními přístroji

Jajko dnes 14:19

Je mi 47 let. Trápí mě tmavé skvrny v letním období a samozřejmě vrásky, hlavně okolo očí, úst a na čele. Ráno a večer pleť vyčistím micelární vodou, opláchnu čistou vodou, dočistím pleťovou čistící vodou. Poté nanesu oční a pleťový krém ( denní nebo noční), občas večer i hyaluronové sérum a 1x týdně enzymatický nebo pleťový peeling.

witchie dnes 13:57

Je mně 39 a s pletí bojuji prakticky od puberty, zatím jsem tuto bitvu ale nevyhrála. Má pleť je citlivá se sklonem k místům, kde se dělají nevzhledné šupinky, zatímco v jiných zónách je pro změnu mastná. Když k tomu připočtu první vrásky, tak musím říct, že výsledek nic moc. Ráda bych pokožce vrátila alespoň zčásti pružnost a dodala jí "restart", aby vypadala lépe a svěžeji.

jajda69 dnes 13:45

Mám hodně citlivou pleť, často až prasklinky, které bolí, tak bych trochu hojení a čištění opravdu uvítala

NikolPerinova dnes 11:45

Je mi 23 let, trápí mě dlouhodobě akné a černé tečky. Vyzkoušela jsem už spoustu krémů a sér, bohužel nic nepomáhá.

Anet_cze dnes 10:17

Letos mi bude 33 let. Pleť mám citlivou, smíšenou- t zóna mastnější, jinak spíš suchá. Večer i ráno pleť čistím. Občas si udělám nějakou masku. A používám sérum, krém a samozřejmě SPF ochranu.

Misuna dnes 9:45

Jsem dáma v přechodu a problémů nemám moc. Někdy je pokožka suchá a cítím pnutí. Dopřávám jí dokonalé čištění a během dne osvěžuji růžovou vodou.. Samozřejmostí je výživa a to jak vnitřní tak i venkovní .

Daniil včera 23:52

Je mi 26, mám mastnou a problematickou pleť. Pravidelně čistím pleť, používám hydratační krém a ochranu proti slunci. Důležité je také exfoliace a používání vhodných produktů podle typu pleti

Nadezda123 včera 22:40

Je mi 41 let a trpím velni citlivou pokožkou v okolí čela,tváří,sklony jsou k velkému zarudnutí a loupání se kůže,používám dětskou termální vodu a krém z Avéne nebo krém z norkového oleje ale nemá to učinek a efekt kterej bych si přála.

Petra.p včera 21:04

29 let. Po celý rok se potýkám s velice suchou a citlivou pokožkou na své pleti . Ať se starám jak nejvíce mužů je taková bez energie . Svou pleť čistím mycím gelem, poté se snažím dávat vyživovací séra a následně vhodný krém. Několikrát týdně své pleti dopřávám masku .

Lucyinka včera 20:26

23 let, velmi citlivá pokožka, zarudlá kolem pusy

nikola.kazikova včera 19:40

Je mi 25 a už několik let mě trápí především akné, černé tečky a rozšířené póry. Snažím se každé ráno i večer pečlivě pleť odlicit a vyčistit. Následně používám hydratační krém. Dvakrát týdne používám peeling a jednou za 14 dni také masku.

Verunka98 včera 19:15

Je mi 26 let a o pleť se starám pečlivě a pravidelně. Každé ráno si pleť čistím čistícím gelem, poté používám Tonicum, vitamín C, který vmasírovávám pomocí masážních pomůcek a celý tento rituál zakončím denním hydratačním krémem. Večer tento rituál opakuji jen krém používám noční a 2x týdně použiju peeling. I přes to, že se takto starám, moje pleť je velmi citlivá a náchylná na akné. Ale především mě trápí mě černé tečky.

lenka83 včera 17:52

41 trapí mě akné a rozšiřené póry

JanaPrinces včera 15:53

Suchá pleť se sklonem k pigmentaci

sabule2019 včera 14:32

Jsem mladá žena (24 let), která neustále hledá tu správnou a vhodnou kosmetiku pro svoji pleť. Zakládám si na kvalitních produktech, které vyhovují moji pleti, nejdražší ji, jsou protialergeni a účinné, pro si myslím, ze jsem vhodný testerem pro tento produkt. Trápí mě snadná podrážděnost položky a akné. Jako rituál považuji každé večer a ranní čištění pleti, masky a krémy.

hubikanetka včera 14:25

33 let pleť smíšená se sklonem k akné. Používám odličovač, mycí gel a noční či denní krém občas masku. Peeling může být super věc 😉

rozsafnak včera 13:48

Jmenuji se Klára a je mi 34 let. Moje pleť je doslova náladová. Nekdy se více mastí a tvoří se pupínky. Někdy je tak suchá, že se šupinatí. Nejčastější rituál který si dopřávám, je pealing, krém s pepticidy a na pupínky teetree oil.

Lejonka6122002 včera 13:07

Je mi 21let a trpím suchou pokožkou a ucpanymi póry. Obličej si čistím částicím gelem, dále očistim ještě micelární vodou, nanesu sérum a pak nakonec noční krém.Obcas si udělám i různé masky na obličej či pod oči.



Zdarma produkt k testování!

Přihlaš se do testování!

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat