Prostreno.cz

Svařené víno pro fanoušky Aperolu

Vánoční čas je čas svařeného vína! Pokud ale v létě nedáte dopustit na Aperol Spritz, nebo jen chcete změnu od klasického vánočního punče, tento recept si určitě oblíbíte!

Ať už svařené víno nebo jablečný punč, v zimě máme rádi vše, co je horké a hřeje zevnitř. A každý, kdo si v létě vychutnal Aperol Spritz, si jistě oblíbí i tento zimní recept. A protože toto horké svařené víno s Aperolem chutná lépe než jakýkoli vánoční punč, místo si najde i u skalních fanoušků svařeného vína.

Trendy drink Aperol chutná i v zimě

Ingredience

1 láhev bílého vína

1 láhev mangové šťávy

1 láhev Aperolu

několik plátků zázvoru

několik plátků pomeranče

1 tyčinka skořice

Příprava Hot Aperolu: Je to tak snadné

1 Nejdříve dejte nápoje do velkého hrnce a pomalu zahřívejte na nízkou teplotu. Poté přidejte tyčinku skořice a plátky zázvoru a pomeranče a nechte vše společně provařit. Nalijte do šálků, zapněte vánoční hudbu a užívejte si!

Tento recept je skvělý i jako vánoční dárek. Jednoduše zabalte dárkový koš se všemi ingrediencemi a přiložte kartičku s pokyny. Stanovte si jen jedinou podmínku: Dárek se smí připravovat pouze společně. Takže si můžete rovnou uspořádat příjemný večer v milé společnosti a sklenkou Aperolu. A pokud nestihnete všechny obdarovat v prosinci, horký Aperol chutná skvěle i v lednu!

Zdroj: www.fuersie.de/lifestyle/alle-aperol-fans-werden-diesen-gluehwein-lieben-11088.html





Celkem 2 komentářů

jana kratochvílová
31.12.2022

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat