Prostreno.cz

Medové vepřové plátky

Pikantní vepřové plátky s medem a pikantní hořčicí.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 1h a 15min

    15min příprava

    60min vaření

  • 599 kJ / 143 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy6g
tuky11g

Ingredience na

  • 4 plátky vepřového masa - kýta,kotleta bez kosti
  • 3 lžíce oleje
  • 4 lžičky ostré hořčice
  • 1 ks velké cibule
  • 4 špetky soli
  • 2 lžičky medu
  • 200 ml teplého vepřového vývaru
  • 50 ml pomerančové šťávy
  • 2 ks lahůdkové cibulky

Postup přípravy

  1. Maso lehce naklepejte, osolte, potřete hořčicí a spolu s nakrájenou cibulí opečte na oleji.
  2. Vývar promíchejte s medem a pomerančovou šťávou.
  3. Vývarem podlijte maso, přikryjte a duste doměkka.
  4. Maso podávejte posypané nakrájenou lahůdkovou cibulkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    35,80g
  • Sacharidy:

    122,50g
    • Cukry:

      101,00g
  • Tuky:

    127,10g
  • Vláknina:

    5,00g

Aktivita pro spálení: 143 kcal

17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

42

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové kotlety s jablky

(16 hlasů)
1h a 20min
822 kJ

Játra s jablky a cibulí

(15 hlasů)
45min
575 kJ

Bramborové karbanátky

(16 hlasů)
55min
820 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Medové vepřové plátky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat