Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Anonym 11.08.2017

Celer obalim v trojobalu jako rizky a usmazim na panvi-musi se ale predem povarit tak asi 5min.

Anonym 04.04.2017

Anonym 18.02.2017

megana4 11.11.2016

Celer nemusím,ale proč ne..někomu může v této variantě chutnat..

heenna 10.11.2016

tak to muze byt opravdu dobre, netradicni, dobry napad

moniika 01.11.2016

Celer mám ráda v polévce , ale takto asi zkoušet nebudu.;-)

glady 31.10.2016

celer mám moc ráda a tento recept určitě vyzkouším;-)

konatovka 30.10.2016

Tento recept nebudu zkoušet, asi by mi nechutnal.*1*

konatovka 30.10.2016

alenab 29.10.2016

nechápu, co tam má za význam ta mouka při vaření v mléce, ale jinak dobrá úprava, celer milujeme, zkusím.

renik.71 26.10.2016

Tepelně upravený celer je pro mě pochoutka. Nejraději smažený v trojobalu. Takto vypadá ale velmi dobře.

renik.71 26.10.2016

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat