Prostreno.cz

Nudličky z hovězích jater s rýží

Restované nudličky z hovězích jater a jarní cibulky podávané s jasmínovou rýží.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 30min

    10min příprava

    20min vaření

  • 575 kJ / 137 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny16g
sacharidy4g
tuky5g

Ingredience na

  • 400 g hovězích játer
  • 2 svazky jarní cibulky
  • 3 lžíce sójová omáčky
  • 1,5 lžíce worcesteru
  • 1 špetka čerstvě mletého pepře
  • 1,5 lžíce sladké chilli omáčky
  • 1 lžíce oleje - na orestování
  • 1 špetka soli - podle chuti

Postup přípravy

  1. Očištěná hovězí játra nakrájejte na nudličky. Zešikma nakrájejte jarní cibulku. Vše orestujte na pánvi s olejem.
  2. Dochuťte sojovou omáčkou, worcestrem, pepřem a sladkou chilli omáčkou. Restujte do měkka, aby játra nebyla syrová.
  3. Přilijte trochu vodu, aby se vytvořila omáčka a ještě chvíli poduste, tím se omáčka trochu zredukuje. Pokud je potřeba dosolte a podábejte s rýží.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    43,00g
  • Sacharidy:

    106,00g
    • Cukry:

      13,80g
  • Tuky:

    105,45g
  • Vláknina:

    28,00g

Aktivita pro spálení: 137 kcal

17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

40

minut uklízení



Podobné recepty

Plněné plátky hovězí svíčkové

(15 hlasů)
1h a 10min
1683 kJ

Hovězí maso ve vinné omáčce

(22 hlasů)
1h a 55min
665 kJ

Hovězí maso dušené v červeném víně

(11 hlasů)
1h a 50min
619 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Nudličky z hovězích jater s rýží

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat