Prostreno.cz

Bílá ryba s pikantním přelivem

Opečené porce ryby se zázvorovým přelivem.

Ohodnotit
(1 hlasů)
sun
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 696 kJ / 166 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy7g
tuky10g

Ingredience na

  • 800 g bílé ryby dle vlastního výběru
  • 4 lžíce bramborového škrobu
  • 4 špetky soli
  • 3 lžíce oleje
  • 3 lžíce másla
  • 80 ml sojové omáčky
  • 2 lžíce rýžového vína - nebo suchého sherry
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžíce čerstvě nastrouhaného zázvoru
  • 2 špetky chilli vloček
  • 2 lžíce studeného másla do omáčky

Postup přípravy

  1. Rybu nakrájejte na porce, jemně osolte a obalte ve škrobu.
  2. Porce ryby opečte na oleji s máslem.
  3. Opečené ryby vyndejte na talíř a udržujte na teplém místě.
  4. Na stejnou pánev přidejte sojovou omáčku, rýžové víno, med, nastrouhaný zázvor a chilli vločky.
  5. Povařte, až začne omáčka houstnout.
  6. Nakonec vmíchejte studené máslo.
  7. Ryby podávejte přelité omáčkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    30,60g
  • Sacharidy:

    206,70g
    • Cukry:

      90,20g
  • Tuky:

    263,80g
  • Vláknina:

    3,00g

Aktivita pro spálení: 166 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

49

minut uklízení



Podobné recepty

Rybí kuličky

(6 hlasů)
1h a 15min
374 kJ

Kapr na zelenině

(5 hlasů)
1h a 25min
488 kJ

Naložené sleďové filety

(3 hlasů)
30min
589 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Bílá ryba s pikantním přelivem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat