Prostreno.cz

Vepřová panenka se sýrovou omáčkou

Vepřové maso s omáčkou z Camembertu.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 0min
  • 1068 kJ / 255 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny17g
sacharidy1g
tuky23g

Ingredience na

  • 700 g vepřové panenky
  • 4 lžíce másla
  • 1 lžíce oleje
  • 100 ml 100% jablečné šťávy
  • 150 ml 33% smetany
  • 0.5 hrnku směsi bylinek - petrželka,tymián,oregano aj. jemně nakrájené
  • 100 g sýra camembert - nakrájený na kousky
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 4 špetky soli

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky silné přibližně 1.5-2 cm.
  2. V pánvi rozehřejte máslo s olejem a plátky masa orestujte doměkka. Měkké maso osolte a vyndejte na talíř.
  3. Na stejnou pánev přidejte jablečnou šťávu, smetanu a vařte 5 minut.
  4. Přidejte nakrájený sýr, hořčici a vařte za stálého míchání 5 minut.
  5. Nakonec přidejte nasekané bylinky a maso. Prohřejte a podávejte, nejlépe s rýží.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    60,92g
  • Sacharidy:

    21,60g
    • Cukry:

      13,80g
  • Tuky:

    276,20g
  • Vláknina:

    3,00g

Aktivita pro spálení: 255 kcal

31

minut jízdy na kole

24

minut běhu

76

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové nudličky s brokolicí

(3 hlasů)
1h a 20min
943 kJ

Vepřové maso na pórku

(1 hlasů)
55min
884 kJ

Vepřové maso s nudlemi

(1 hlasů)
1h a 20min
964 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka se sýrovou omáčkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat