Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Anonym 30.03.2023

Anonym 30.03.2023

Radka 29.03.2023

Takového pstruha si snad někdy také připravíme na másle. Já jsem se na ty ryby nikdy moc nezaměřovala a teď mně přijde, že to je velká škoda. Jelikož máme menší děti a nechceme jim dávat pouze právě maso, tak bychom ocenili nějaké fajné recepty na rybičky.

Míša Radka 30.03.2023

Také se přimlouvám za to aby se tady na webíku častěji objevovaly nějaké rybí recepty. Na maso si můžeme zajít na jiné weby, ale ty rybičky se u nás pravda moc nepřipravují. To proto by se mi líbilo bydlet chvilku třeba v Norsku.

Lenka Radka 30.03.2023

Já jsem chvilku v Norsku bydlela a musím vám říct že to je nádhera. Tam si prostě zajdete ven, poprosíte souseda jestli by vám odpoledne z moře nedovezl nějakou rybu. Pozvete kamarády, uděláte grilovačku a máte se fajn. Má to opravdu něco do sebe.

Míša Radka 30.03.2023

Ještě jsem zapomněla dodat že ono připravovat takhle kvalitní maso není jen tak. To si musíte třeba na https://www.zgastro.cz pořídit kvalitní titanové nádobí. Jinak se vám totiž nic tak lahodného jako je různě na fotkách na instagramu, nepovede. Ale to je minimální investice, nebojte se.

Anonym 28.03.2023

Anonym 28.03.2023

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat