Prostreno.cz

Treska s čerstvou majoránkou

Zdravé, rychlé jídlo, které připravíte do půl hodiny.

Ohodnotit
(1 hlasů)
sun
  • 30min

    10min příprava

    20min vaření

  • 583 kJ / 139 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy2g
tuky10g

Ingredience na

  • 400 g čerstvé tresky
  • 4 lžíce přepuštěného másla - nejlépe Ghi
  • 1 lžíce oleje
  • 5 snítek čerstvé majoránky
  • 3 špetky soli
  • 1 ks bio citrónu

Postup přípravy

  1. Kůru z omytého citrónu nakrájejte na nudličky.
  2. V pánvi rozehřejte máslo a olej, přidejte zdrhnuté lístky majoránky a osolené porce ryby.
  3. Ryby zvolna opečte z obou stran.
  4. Po otočení posypte ryby citronovou kůrou.
  5. Podávejte s dušenou zeleninou, dobře se hodí například dušený špenát.

TIP:

Ghí je vhodné pro lidi, kteří trpí intolerancí na mléčné výrobky. Při přepuštění se totiž máslo vyčistí od mléčných bílkovin. A přitom si zachová svou lahodnou chuť.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    33,80g
  • Sacharidy:

    69,90g
    • Cukry:

      6,80g
  • Tuky:

    182,40g
  • Vláknina:

    42,00g

Aktivita pro spálení: 139 kcal

17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

41

minut uklízení



Podobné recepty

Krevety s bylinkami

(2 hlasů)
0min
442 kJ

Ryba dušená s jarními kopřivami

(1 hlasů)
50min
558 kJ

Treska s bylinkovou strouhankou

(2 hlasů)
1h a 5min
492 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Treska s čerstvou majoránkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat