Ingredience na
- K přípravě
- 2 stroužky
česneku
- 2 ks
středně velké šalotky
- nakrájené na tenké plátky
- 3 lžíce
rýžové mouky
- 2 špetky
soli
- 2 špetky
mletého černého pepře
- 3 lžíce
olivového oleje
- 150 g
čerstvého sýra
- 300 g
rukoly
- 3 lžíce
hrubě mletých kešu ořechů
- 3 lžíce
strouhaného parmezánu
- Na zálivku
- 4 lžíce
citronové šťávy
- 0.5 lžíce
medu
- 4 lžíce
olivového oleje
- 1 špetka
soli
- 1 špetka
mletého,bílého pepře
TIP:
Rýžová mouka je vhodná k zahušťování pokrmů, při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky. Lze ji využít i na sladké nepečené dezerty. Rýžová hladká mouka se hodí zejména na obalovací těstíčka, domácí těstoviny a klasické pečení.