Prostreno.cz

Kedlubnová polévka s mandlovým mlékem

Jemná , krémová polévka , vonící mandlemi a kerblíkem.

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 42 kJ / 10 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy1g
tuky0g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 1 ks středně velká kedlubna
  • 1 ks brambora
  • 700 ml vody
  • 600 ml mandlového mléka
  • 4 špetky soli
  • Na posypání
  • 1 hrnek čerstvého nakrájeného kerblíku - nebo petrželky

Postup přípravy

  1. Bramboru a kedlubnu oloupejte a nakrájejte na kostky.
  2. Zeleninu nasypte do hrnce , zalijte ji vodou a vařte , až zelenina změkne , pak zeleninu rozmixujte.
  3. K zelenině přilijte mandlové mléko , polévku dochuťte solí a vařte 5 minut.
  4. Polévku podávejte posypanou nakrájeným kerblíkem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    0,00g
  • Sacharidy:

    3,00g
    • Cukry:

      3,00g
  • Tuky:

    1,00g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 10 kcal

1

minut jízdy na kole

0

minut běhu

2

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Kedlubnová polévka s mandlovým mlékem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat