Prostreno.cz

Vepřové nudličky s fazolovými lusky

Rychlá a snadná příprava vepřového masa s fazolkami .

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 551 kJ / 131 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy3g
tuky8g

Ingredience na

  • K podávání
  • 400 g zelených fazolek
  • 1.5 l vody na vaření fazolek
  • 0.5 lžičky soli na vaření fazolek
  • K přípravě
  • 700 g vepřové panenky
  • 3 špetky soli
  • 2 špetky mletého pepře
  • 2 lžíce řepkového oleje
  • 3 lžíce másla
  • 1 lžíce světlých sezamových semínek

Postup přípravy

  1. Očištěné fazolky povařte 5 minut v osolené vodě. Pak fazolky sceďte a nechte je dobře okapat.
  2. Maso nakrájejte na silnější nudličky .
  3. V pánvi rozehřejte 2 lžíce oleje a lžíci másla ,přidejte maso ,posypte ho sezamovými semínky a restujte ho přibližně 10 minut ,nebo až bude měkké.Záleží na kvalitě masa. Maso podle chuti osolte a opepřete.
  4. Maso uchovejte na teplém místě , třeba v mírně zahřáté troubě.
  5. V pánvi na 2 lžících rozehřátého másla orestujte dobře okapané fazolky.
  6. Maso podávejte s fazolkami ,nejlépe s rýží.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    49,80g
  • Sacharidy:

    92,80g
    • Cukry:

      10,00g
  • Tuky:

    235,78g
  • Vláknina:

    38,00g

Aktivita pro spálení: 131 kcal

16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

39

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Hřibová omáčka

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřové nudličky s fazolovými lusky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat