Prostreno.cz

Vepřové maso se zeleninou a rýží

Rýže , maso a spousta zeleniny nikdy nezklame.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy26g
tuky5g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 300 g vepřové panenky
  • 3 lžíce oleje
  • 1 ks mrkev - nakrájená na kostičky
  • 1 ks červená paprika - nakrájená na kostičky
  • 4 ks růžičky brokolice - rozdělené na drobné růžičky
  • 300 g vařené rýže
  • 0.5 lžičky soli
  • 3 špetky mletého černého pepře
  • 1 lžíce bio sójové omáčky
  • 1 ks červená cibule - nakrájená na kostičky
  • Na posypání
  • 1 lžíce světlých sezamových semínek

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky .
  2. V pánvi rozehřejte 3 lžíce oleje, přisypte nakrájené maso a míchejte přibližně 5 minut .
  3. Přidejte nakrájenou mrkev, nakrájenou cibuli , papriku a malé růžičky brokolice , za stálého míchání restujte 10 -15 minut , až bude maso měkké .
  4. Vmíchejte rýži,podle chuti osolte,opepřete , přidejte sojovou omáčku a dobře promíchejte.
  5. Nakonec posypte sezamovými semínky .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,48g
  • Sacharidy:

    170,28g
    • Cukry:

      15,96g
  • Tuky:

    105,98g
  • Vláknina:

    31,46g



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso se zeleninou a rýží

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat