Prostreno.cz

Rybí kousky na pórku

Jednouché , dušené rybí filety s pórkem chutnají nejlépe s bramborovou kaší .

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 577 kJ / 138 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy1g
tuky9g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 700 g rybího filé - pstruh , treska ,candát
  • 1 ks pórek
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce oleje
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička mletého citronového pepře
  • 100 ml smetany na vaření
  • Na ozdobu
  • 4 snítky čerstvého kopru

Postup přípravy

  1. Filé nakrájejte na silné proužky .
  2. Očištěný pórek nakrájejte na plátky , celou bílou část a kousek zelené .
  3. V pánvi rozehřejte olej s máslem , přidejte nakrájený pórek a na mírném ohni duste pórek za občasného míchání 5 minut.
  4. K pórku vložte nakrájené rybí filé .
  5. Dochuťte solí , citronovým pepřem ,přidejte smetanu a duste 15 -20minut , podle druhu ryby.
  6. Před podáváním ozdobte snítkou kopru.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    22,32g
  • Sacharidy:

    7,70g
    • Cukry:

      0,80g
  • Tuky:

    217,80g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 138 kcal

17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

41

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Rybí kousky na pórku

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat