Prostreno.cz

Vepřové kostky s černým pivem

Vepřové maso dostane díky spojení s hruškami a pivem skvělou , zajímavou chuť.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 1h a 35min

    20min příprava

    1h a 15min vaření

  • 1005 kJ / 240 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny27g
sacharidy0g
tuky21g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 700 dkg vepřového masa - plec ,nebo kýta
  • 0.5 lžičky soli
  • 3 špetky drceného pepře
  • 1 lžíce sádla - nebo oleje
  • 2 ks hrušky
  • 200 ml černého piva
  • 250 ml masového vývaru
  • 1 lžíce studeného másla

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky , osolte ho a opepřete.
  2. Maso opečte ze všech stran na rozehřátém sádle .
  3. Maso podlijte pivem, vývarem a přikryté duste 45 minut .
  4. Hrušky oloupejte , zbavte jádřinců ,nakrájejte je na větší kostky a přidejte je k masu .Duste , až je maso měkké .
  5. Odstavte z ohně a k měkkému masu vmíchejte studené máslo .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,48g
  • Sacharidy:

    92,70g
    • Cukry:

      16,69g
  • Tuky:

    205,46g
  • Vláknina:

    28,10g

Aktivita pro spálení: 240 kcal

30

minut jízdy na kole

22

minut běhu

71

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové kostky s černým pivem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat