Prostreno.cz

Tuňák s vejci

Recept na večeři nebo svačinu z vařených vajec a tuňáka.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 25min

    15min příprava

    10min vaření

  • 604 kJ / 144 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy2g
tuky9g

Ingredience na

  • 4 ks vajec - vařených natvrdo
  • 1 ks červená cibule
  • 250 g tuňáka ve vlastní šťávě
  • 2 snítky petržele
  • 1 lžíce kaparů
  • 1 lžíce bílého vinného octa
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 2 špetky soli
  • 1 špetka bílého pepře

Postup přípravy

  1. Uvařená vejce nakrájejte na plátky.
  2. Tuňáka sceďte, dejte na talíř, přidejte plátky vajec, plátky nakrájené cibule, osolte, opepřete, pokapejte olejem a vinným octem a posypte kapary.
  3. Ozdobte petrželkou a podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    46,00g
  • Sacharidy:

    91,54g
    • Cukry:

      14,40g
  • Tuky:

    114,09g
  • Vláknina:

    33,00g

Aktivita pro spálení: 144 kcal

18

minut jízdy na kole

13

minut běhu

42

minut uklízení



Podobné recepty

Tuňák s rajčaty a kapary

(13 hlasů)
25min
397 kJ

Tuňákové koule

(14 hlasů)
25min
712 kJ

Rychlý tuňákový salát

(36 hlasů)
10min
728 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Tuňák s vejci

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat