Prostreno.cz

Předkrm z červené řepy

Věžičky z červené řepy.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 1h a 10min

    25min příprava

    45min vaření

  • 554 kJ / 132 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy7g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.
  2. Řepu důkladně omyjte, každou zvlášť zabalte do alobalu, uložte je na plech a pečte v troubě přibližně 45 minut.
  3. Upečenou řepu oloupejte a nakrájejte na plátky silné přibližně 1,5 cm.
  4. Sýr prošlehejte v robotu se solí, pepřem, smetanou a bylinkami na hladký krém.
  5. Na talířky skládejte plátky řepy, které vždy potřete sýrem.
  6. Každou věžičku zakápněte olejem a octem. Hned podávejte.

TIP:

Na krém můžete použít i balkánský sýr.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    27,12g
  • Sacharidy:

    83,30g
    • Cukry:

      16,20g
  • Tuky:

    159,80g
  • Vláknina:

    27,00g

Aktivita pro spálení: 132 kcal

16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

39

minut uklízení



Podobné recepty

Salát z červené řepy

(30 hlasů)
15min
596 kJ

Řepa s avokádem

(21 hlasů)
15min
661 kJ

Salát s řepou a pomerančem

(26 hlasů)
15min
204 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Předkrm z červené řepy

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat