Prostreno.cz

Cejn s rajčaty a tymiánem

Zdravá porce ryby s rajčaty a bylinkami.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 483 kJ / 115 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy4g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na pánvi se 6 lžícemi oleje opečte z obou stran porce ryby.
  2. Porce dejte na talíř, osolte, opepřete a nechte na teplém místě.
  3. Na stejné pánvi rozehřejte máslo, přidejte na kostičky nakrájená rajčata, najemno nakrájenou cibuli, nasekané kapary, zdrhnutou snítku tymiánu a nasekaný koriandr.
  4. Zakápněte balsamicem, přidejte cukr a poduste 5 minut.
  5. Rybu podávejte s rajčaty.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,73g
  • Sacharidy:

    212,41g
    • Cukry:

      113,80g
  • Tuky:

    210,10g
  • Vláknina:

    47,10g

Aktivita pro spálení: 115 kcal

14

minut jízdy na kole

10

minut běhu

34

minut uklízení



Podobné recepty

Pečený halibut s hráškovým pyré

(11 hlasů)
45min
685 kJ

Treska v kokosu

(10 hlasů)
55min
461 kJ

Tuňáková náplň do tortill

(11 hlasů)
35min
859 kJ
Více receptů

Celkem 5 komentářů

verrca
29.05.2016
heenna
22.03.2016
Anonym
13.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Cejn s rajčaty a tymiánem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat