Prostreno.cz

Česneková polévka a ztracená vejce

Vývar s česnekem, tousty a ztracenými vejci.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 570 kJ / 136 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy19g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Oloupaný, na plátky nakrájený česnek orestujte v oleji, pak vyndejte česnek děrovanou lžící do mísy.
  2. Na stejné pánvi opečte plátky bagety.
  3. Toasty rozdělte do 4 polévkových misek.
  4. Vývar přiveďte k varu, přidejte papriku, lístky koriandru a česnek.
  5. Z vajec připravte ztracená vejce.
  6. Na tousty nalijte polévku, přidejte vejce a hned podávejte s klínkem citrónu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    45,50g
  • Sacharidy:

    158,46g
    • Cukry:

      16,20g
  • Tuky:

    142,68g
  • Vláknina:

    42,00g

Aktivita pro spálení: 136 kcal

17

minut jízdy na kole

12

minut běhu

40

minut uklízení



Podobné recepty

Bramborový krém

(18 hlasů)
25min
722 kJ

Cuketová polévka s koprem

(12 hlasů)
35min
247 kJ

Polévka z loupaného hrachu

(11 hlasů)
55min
369 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Česneková polévka a ztracená vejce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat