Prostreno.cz

Kuřecí plátky s zelenými fazolkami

Kuřecí plátky s krémovou omáčkou a houbami.

Ohodnotit
(9 hlasů)
sun
  • 55min

    15min příprava

    40min vaření

  • 698 kJ / 166 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy5g
tuky11g

Ingredience na

  • 400 g kuřecích prsních řízků
  • 200 g žampiónů - nakrájených
  • 2 stroužky česneku - nahrubo nasekané
  • 1 ks cibule - na kostičky nakrájená
  • 200 ml smetany
  • 1 lžíce škrobové moučky
  • 1 lžíce hořčice
  • 40 ml rostlinného oleje
  • 40 g másla
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • 300 g zelených fazolek

Postup přípravy

  1. Na rozehřátém oleji opečte na menší kousky nakrájené maso spolu s nakrájenou cibulí a česnekem, maso osolte a opepřete podle chuti.
  2. Přidejte nakrájené houby, zalijte smetanou ve které rozmíchejte škrobovou moučku a hořčici a vařte přibližně 20 minut, nebo až je maso měkké, občas promíchejte.
  3. Fazolové lusky vložte na 5 minut do vařící osolené vody, pak sceďte a propláchněte ledovou vodou.
  4. Lusky jen krátce orestujte na rozehřátém másle.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    59,81g
  • Sacharidy:

    207,68g
    • Cukry:

      19,00g
  • Tuky:

    229,78g
  • Vláknina:

    34,72g

Aktivita pro spálení: 166 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

49

minut uklízení



Podobné recepty

Rýže zapečená s kuřecím masem

(23 hlasů)
1h a 10min
829 kJ

Plněný kuřecí plátek

(15 hlasů)
1h a 20min
654 kJ

Pečená krůtí stehna

(17 hlasů)
1h a 50min
957 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

verrca
13.05.2016
Anonym
04.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kuřecí plátky s zelenými fazolkami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat