Prostreno.cz

Velikonoční kachna

velikonoční kachna s nádivkou z uzeného masa
Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 3h a 20min

    20min příprava

    3h a 0min vaření

  • 756 kJ / 180 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy4g
tuky14g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Kachnu den předem důkladně nasolte zvenku i zevnitř
  2. Pečivo nakrájejte den předem na kostičky a nechte zaschnout.
  3. Jemně nakrájenou cibuli nechte zesklovatět na másle, přidejte na malé kostičky nakrájené uzené maso a orestujte, nechte zchladnout.
  4. V mléce rozmíchejte žloutky a navlhčete pečivo,přidejte vychlazené uzené maso, okořeňte, promíchejte a nakonec vmíchejte sníh z bílku společně s nasekaným špenátem.
  5. Kachnu naplňte nádivkou, zašijte nebo zašpejlujte kůži, potřete celou kachnu medem rozmíchaným ve změklém másle, pokmínujte, vložte do pekáče a pečte při 160 °C 2 až 3 hodiny



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    89,71g
  • Sacharidy:

    236,30g
    • Cukry:

      104,00g
  • Tuky:

    284,75g
  • Vláknina:

    57,59g

Aktivita pro spálení: 180 kcal

22

minut jízdy na kole

17

minut běhu

53

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Velikonoční kachna

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat