Prostreno.cz

Bábovka z rýžové mouky

Velmi jednoduchý recept na přípravu bábovky.

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 1h a 5min

    25min příprava

    40min vaření

  • 1440 kJ / 344 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy52g
tuky12g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Prosejte mouku a prášek do pečiva.
  3. Oddělte žloutky od bílků.
  4. Z bílku a špetky soli vyšlehejte tuhý sníh.
  5. Máslo a cukr vyšlehejte na světlý a nadýchaný krém, postupně přidejte žloutky, jogurt a vanilkový extrakt.
  6. Nakonec přidejte střídavě prosetou mouku a sníh z bílků.
  7. Těsto nalijte do vysypané formy a pečte přibližně 30 - 40 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    13,00g
  • Sacharidy:

    241,80g
    • Cukry:

      115,80g
  • Tuky:

    86,60g
  • Vláknina:

    3,00g

Aktivita pro spálení: 344 kcal

43

minut jízdy na kole

32

minut běhu

102

minut uklízení



Podobné recepty

Bábovka s červeným vínem

(9 hlasů)
1h a 25min
1403 kJ

Pomerančová bábovka

(20 hlasů)
1h a 10min
1206 kJ

Bramborová bábovka

(11 hlasů)
1h a 20min
1205 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Bábovka z rýžové mouky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat