Prostreno.cz

Fenyklový salát

Salát z fenyklu, okurky a ředkviček.

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 25min

    25min příprava

    0min vaření

  • 437 kJ / 104 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy6g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V malé misce prošlehejte metličkou ocet, hořčici, med, pažitku, kopr, sůl a pepř.
  2. Postupně zašlehejte olivový olej.
  3. Pomocí kráječe na zeleninu (mandolína), nebo velmi ostrým nožem nakrájejte ředkvičky, fenykl a okurku, zeleninu dejte do misky, přidejte petrželovou nať, pažitku, zálivku a promíchejte.
  4. Dochuťte solí, pepřem a hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    19,33g
  • Sacharidy:

    119,55g
    • Cukry:

      89,00g
  • Tuky:

    114,48g
  • Vláknina:

    9,00g

Aktivita pro spálení: 104 kcal

13

minut jízdy na kole

9

minut běhu

31

minut uklízení



Podobné recepty

Salát z marinované cukety

(17 hlasů)
30min
495 kJ

Rukola s plátky hrušek

(12 hlasů)
20min
484 kJ

Salát z červené řepy

(21 hlasů)
45min
581 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Fenyklový salát

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat