Prostreno.cz

Karamelizovaná cibule s fenyklem

Zelenina vhodná jako příloha ke grilovanému vepřovému masu nebo rybám.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 494 kJ / 118 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy9g
tuky9g

Ingredience na

  • 50 ml bílého vinného octa
  • 100 g másla
  • 3 ks cibule
  • 2 ks fenyklu
  • 1 lžíce pískového cukru
  • 3 špetky soli a pepře

Postup přípravy

  1. Ve velké pánvi rozehřejte máslo.
  2. Přidejte oloupanou, na tenké plátky nakrájenou cibuli a očištěný, na tenké plátky nakrájený fenykl, posypte cukrem, pokapejte octem a na velmi mírném ohni duste za občasného míchání 20 minut.
  3. Dochuťte solí, pepřem a podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    2,80g
  • Sacharidy:

    119,90g
    • Cukry:

      107,60g
  • Tuky:

    82,17g
  • Vláknina:

    4,00g

Aktivita pro spálení: 118 kcal

14

minut jízdy na kole

11

minut běhu

35

minut uklízení



Podobné recepty

Tousty s grilovanou zeleninou

(24 hlasů)
40min
999 kJ

Chřest s estragonem

(18 hlasů)
30min
561 kJ

Čekanka s nivou

(21 hlasů)
20min
1234 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Domácí granola

(2 hlasů)

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Karamelizovaná cibule s fenyklem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat