Prostreno.cz

Chřest s citronovou šťávou a kerblíkem

Velmi jednoduchá jarní příloha k masu.

Ohodnotit
(13 hlasů)
sun
  • 30min

    20min příprava

    10min vaření

  • 1170 kJ / 279 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy8g
tuky28g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěný chřest blanšírujte 4 minuty ve vařící osolené vodě.
  2. Chřest sceďte, vložte na několik sekund do ledové vody a nechte dobře okapat.
  3. Smíchejte citronovou šťávu, sůl, pepř a olivový olej.
  4. Chřest položte na talíř, posypte citronovou kůrou, kerblíkem, pokapejte připraveným olejem a podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    19,00g
  • Sacharidy:

    100,00g
    • Cukry:

      9,20g
  • Tuky:

    104,44g
  • Vláknina:

    29,00g

Aktivita pro spálení: 279 kcal

34

minut jízdy na kole

26

minut běhu

83

minut uklízení



Podobné recepty

Marinované cibulky

(16 hlasů)
30min
308 kJ

Dušená červená řepa

(19 hlasů)
60min
249 kJ

Marinovaná červená cibule

(19 hlasů)
25min
1081 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Chřest s citronovou šťávou a kerblíkem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat