Prostreno.cz

S ginem zatraceně sexy

Vědecké studie existují na všechno. Dokonce teď přišli na to, že minule na tom večírku, kdy jste si připadala tak sexy a přitažlivá, nebylo to vámi – byl to gin! Zatraceně!

Jsou dny, kdy si připadáme neuvěřitelně neodolatelně. Klidně budeme tančit sami uprostřed parketu a užívala bych si každý jednotlivý pohled, který by se na mě soustředil. Samozřejmě – protože tancuju skvěle, a ještě lépe vypadám…. No, možná to zvenku vypadá jinak. Možná moje nadšení vypadalo spíš jako epileptický záchvat. Mezi těmi, co na mě koukali, byl možná i záchranář, který vyhodnotil můj stav jako nebezpečný pro mě i okolí. A to horko, které jsem cítila, byl jen alkohol v krvi.

Existuje studie, která bohužel podporuje druhou teorii, která tvrdí, že po ginu nejsme sexy. Gin způsobuje jen to, že se tak cítíme. Sakra….

Je to jedno

Dobrá zpráva je, že nám to může být úplně jedno. My se na to představení nemusíme dívat zvenčí. A od kdy nás zajímá, co si o nás myslí někdo cizí? Všichni, co nás zajímají, naši přitažlivost jasně vidí také – většinou proto, že pijí s námi. A trapné je to teprve tehdy, když překročíme jisté množství alkoholu. A to už nemáme zapotřebí. Z věku, kdy nevíme, kolik toho sneseme, už jsme totiž dávno vyrostly.

Víra hory přenáší

A kromě toho –⁠ víra hory přenáší. Kdo se sexy cítí, má hodně velkou šanci, že sexy i bude, protože to, co si o sobě myslíme, vyzařujeme navenek. Tak si to klidně myslete. Po ginu jsme krásné!

Zdroj: názory autorky, eatthis.com, https://www.delicious.com.au/drinks/spirits-cocktails/article/gin-drinkers-sexy-confident-energetic-scientific-study/qs197dc3





Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat