Prostreno.cz

Korejské pleťové masky: vaše exotické tajemství krásy

14.05.2021 | Zdraví a diety

Pleťové masky tvoří osobitou kategorií pečujících přípravků. V porovnání s pleťovým krémem jsou koncentrovanější a nejoblíbenějším typem jsou bezesporu ty korejské. Proč je to tak? O tom si řekneme v tomto článku!

Korejská kosmetika se zaměřuje na složení a účinnost přípravků. Kromě toho funguje přísná kontrola používání umělých látek při výrobě. Proto jsou korejské pleťové masky velmi účinné a mohou pomoci vypořádat se s mnoha pleťovými problémy.

Složení a typy korejských pleťových masek

Mezi nejpopulárnější typy korejských pleťových masek patří:

  • Smývatelné pleťové masky s krémovou texturou, které se nanášejí na obličej, a po uplynutí 20 minut je musíte opláchnout vodou.
  • Hydrogelové pleťové masky jsou novým typem masek na kosmetickém trhu. Skládají se ze dvou částí pro oblast nad lícními kostmi a pro oblast pod lícními kostmi. Hydrogelová maska ​​samozřejmě není schopna dokonale přilnout k pleti, ale je schopna dokonale odstranit otoky a známky únavy, nasytit pleť prospěšnými látkami.
  • Bublinkové masky po kontaktu s pletí začínají vytvářet lehkou pěnu. Důkladně nasycují pleť kyslíkem, zjemňují, rozjasňují a čistí.
  • Aldehydové pleťové masky jsou nejpopulárnější typ masek. Jde o rychlý způsob, jak pleť osvěžit a dodat ji přirozenou záři. Aldehydové pleťové masky poskytují snadnou péči v pohodlí domova s kvalitou jako v salonu krásy. 

Celý sortiment korejské kosmetiky si můžete prohlédnout zde: https://makeup.cz/categorys/735034/.

Důležité je vždy vybírat kosmetiku vzhledem k typu vaší pleti. V závislosti na účelu, který má pleťová maska vykonávat, její složení obsahuje různé aktivní látky. Nejpopulárnějšími ingrediencemi jsou však rostlinné extrakty, vitamíny, minerály či éterické oleje. Většina korejských pleťových masek je vytvořena s účelem nasycení pleti vlhkostí. Hydratují pleť na buněčné úrovni a normalizují hydrolipidovou rovnováhu, proto pleť vypadá svěže, zářivě a odpočinutě. Není to ale všechno, korejské pleťové masky také:

  • zesvětlují pigmentaci a stopy po akné;
  • bojují proti všem druhům zánětů a podráždění;
  • vyhlazují vrásky a posilují pleť;
  • mají liftingový efekt;
  • dodávají pleti přirozený lesk a jas.

Korejské pleťové masky mají výrazný revitalizační efekt, proto je tento typ kosmetiky skutečnou první pomocí pro vaši pleť. Je to skvělá volba, když potřebujete pleť naléhavě osvěžit, tonizovat a dodat jí jas.





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat