Prostreno.cz

Oblíbené ovoce vypovídá o vašem charakteru

Máte nějaké konkrétní ovoce, kterému dáváte přednost? Je natolik oblíbené, že byste ho mohli jíst kdykoli během dne nebo celý rok? I ovoce o vás může prozradit víc, než si myslíte.

Podle oblíbeného ovoce se o sobě můžete dozvědět někdy i netušené věci.

Pomeranče

Loupání pomeranče vyžaduje trpělivost a vůli. Pokud je vaším oblíbeným ovocem pomeranč, pak jsou to právě tyto dvě vlastnosti, které vás nejvíce charakterizují. Jste důkladní, pečliví a natolik soustředění, že vás při práci vyruší jen máloco. Lidé se na vás mohou spolehnout a máte jejich důvěru. Na druhou stranu se často vyhýbáte konfliktům.

Jablka

Sladké, kyselé, připomínající koláč – to jsou jablka ve všech svých chutích a vůních. V tomto smyslu to pro vás znamená, že si svůj život užíváte naplno a všemi směry. Milujete extravaganci a rozhodně jste impulzivní. Při vedení jste sebevědomí a rychlí. Nejste jenom lidé milující cestování, ale svoje nadšení umíte lehce předat. Jste také neuvěřitelně okouzlující.

Ananas

Pokud odříznete zelený list ananasu, vložíte ho do vody a znovu zasadíte do půdy, vyroste vám nový a čerstvý plod. Stejně jako toto ovoce, i vy se znovu a znovu „rodíte“, rostete a dostáváte se z negativních situací. Umíte se rychle rozhodovat – a odvážně jít od jednoho úkolu ke druhému.

Banány

Patříte do skupiny fanoušků banánů? Pak jste s největší pravděpodobností milující, sympaticky a přátelský člověk. I když vám čas od času může chybět sebevědomí, jste skvělý partner. A navzdory drsnému prostředí jste krásní nejen uvnitř, ale i navenek.

Papája

Papája je velmi podceňované ovoce – stejně jako máte možná pocit, že v práci nebo doma okolí podceňuje vás. I když to ostatní možná mohou přehlédnout, jste člověk, který myslí na všechno a na všechny. Překážky i úkoly zvládáte s odvahou sobě vlastní. Lidé vás ale vyhledávají pro váš smysl pro humor a vnitřnímu kouzlu, kterému je snadné podlehnout.

Třešně

Milujete třešně? Pak máte velké srdce a obrovskou představivost. Moc nepřemýšlíte o financích, ale pokud jde o kreativitu, nemáte žádnou konkurenci. Váš okruh přátel i váš partner si vás váží za vaši upřímnost a čestnost. Osamělost rádi nemáte, ale nejvíce sil naberete pod vlastní střechou.

Hroznové víno

Stejně jako hrozny milujete společnost. Jste zdvořilí a rádi se obklopujete jinými lidmi. Někdy je váš temperament už lehce za hranou, ale zůstat naštvaní nedokážete dlouho. Milujete krásu ve všech svých podobách – přírodu, zvířata nebo lidi.

Broskve

Milovníci broskví jsou přátelské a dobrosrdečné povahy. Někdy sice mají tendenci k přílišné otevřenosti, ale to patří k jejich kouzlu. Jsou nezávislí a ambiciózní a umějí si vychutnat všechny maličkosti života. Pravděpodobně jste přesně ten typ člověka, který rád cestuje po světě, zkouší parašutismus a navštěvuje různá muzea. Nebo se o to alespoň snažíte.

Hrušky

A nakonec hrušky. Občas máte potíže s dokončením úkolů, protože se necháte lehce rozptýlit a jakákoli změna plody vaší práce zhatí. Máte raději rychlé výsledky a stejně rychle si získáváte i nové přátele. Jen si dejte pozor, abyste nakonec měli na všechny dostatek času.

Zdroj: Brigitte, psychologytoday





Celkem 14 komentářů

VílaAmálka
27.11.2021
Karel
21.11.2021
DANA P 9
21.11.2021

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat