Prostreno.cz

Hrušky s jeřabinami v sirupu

Ovocný dezert ze zralých hrušek, kterých je právě teď na zahrádkách dostatek.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 55min

    15min příprava

    40min vaření

  • 746 kJ / 178 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy18g
tuky12g

Ingredience na

  • 4 ks hrušky
  • 4 lžíce jeřabin v cukrovém sirupu
  • 4 lžíce medu
  • 8 lžic másla

Postup přípravy

  1. Každou hrušku překrojte na 4 díly a vykrojte jádřinec. Na pánvi se dvěmi lžícemi rozehřátého másla postupně „každou hrušku zvlášť„ opečte ze všech stran.
  2. Vždy přidejte ke konci pečení lžíci medu a lžíci jeřabin.
  3. Můžete podávat k pečenému masu nebo jako teplý dezert.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    2,38g
  • Sacharidy:

    109,90g
    • Cukry:

      96,49g
  • Tuky:

    82,06g
  • Vláknina:

    8,10g

Aktivita pro spálení: 178 kcal

22

minut jízdy na kole

16

minut běhu

53

minut uklízení



Podobné recepty

Ovesná kaše s hruškami a brusinkami

(16 hlasů)
15min
520 kJ

Hruškový salát

(12 hlasů)
15min
391 kJ

Plněné hrušky

(13 hlasů)
25min
700 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hrušky s jeřabinami v sirupu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat