Prostreno.cz

Kuřecí prsa s fazolkami a růžičkovou kapustou

Kuřecí prsa, zelené fazolky a růžičková kapusta s balsamico přelivem , pečené v troubě .

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 171 kJ / 40 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy7g
tuky0g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 ks kuřecí prsa á 150-180 g
  • 300 g zelených fazolek
  • 300 g růžičkové kapusty
  • Na přeliv
  • 120 ml rostlinného oleje
  • 3 lžíce octa balsamico
  • 2 lžičky hrubozrnné hořčice
  • 1 lžička sušeného tymiánu
  • 1 lžička sušeného oregana
  • 1 lžička soli

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 190 ° C .
  2. V malé misce smíchejte rostlinný olej, ocet balsamico , hořčici , tymián , oregano a sůl.
  3. Kuřecí maso uložte na plech , pokapejte (nebo potřete) ho polovinou připraveného oleje a přidejte skleničku vody.
  4. Maso dejte do předehřáté trouby a pečte 25 minut.
  5. Maso vyndejte z trouby a otočte ho , k masu přidejte očištěné zelené fazolky, růžičkovou kapustu a zeleninu i maso pokapejte druhou polovinou oleje .
  6. Maso dejte zpět do trouby a pečte , až je maso měkké.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    15,30g
  • Sacharidy:

    85,10g
    • Cukry:

      7,00g
  • Tuky:

    4,98g
  • Vláknina:

    44,00g

Aktivita pro spálení: 40 kcal

5

minut jízdy na kole

3

minut běhu

11

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pečený losos s chřestem

(1 hlasů)

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Kuřecí prsa s fazolkami a růžičkovou kapustou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat