Prostreno.cz

Zeleninová polévka s tuňákem

Polévka netradičně s konzervovaným tuňákem.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 30min

    10min příprava

    20min vaření

  • 396 kJ / 94 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy7g
tuky6g

Ingredience na

  • 300 g tuňáka ve vlastní šťávě - scezený
  • 300 g směsi zeleniny - cuketa, mrkev, květák, brokolice apod.
  • 2 lžíce světlé instantní jíšky
  • 800 ml kuřecího vývaru
  • 200 ml smetany
  • 1 lžíce italského koření
  • 1/4 lžičky mletého pepře
  • 4 lžíce cherry

Postup přípravy

  1. Do vývaru vložte zeleninu a vařte tak 15 minut.
  2. Přidejte smetanu, jíšku, tuňáka, koření a povařte ještě 10 minut.
  3. Polévku rozdělte na talíře a do každé porce přidejte lžíci sherry.
  4. K polévce můžete podávat slané sušenky.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,94g
  • Sacharidy:

    141,09g
    • Cukry:

      12,20g
  • Tuky:

    82,53g
  • Vláknina:

    25,00g

Aktivita pro spálení: 94 kcal

11

minut jízdy na kole

8

minut běhu

28

minut uklízení



Podobné recepty

Polévka s koriandrem

(14 hlasů)
25min
483 kJ

Polévka z lososa

(14 hlasů)
50min
418 kJ

Krémová rybí polévka

(15 hlasů)
40min
421 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Zeleninová polévka s tuňákem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat